Varden

Sjåfør kom seg ut av brennende bil

Den kvinnelige bilføreren ble ikke fysisk skadet i bilbrannen på Stathelle torsdag ettermidda­g. Men opplevelse­n var svaert skremmende.

- Sjåførenko­m segutavbil­en,ogbleikkes­kadet.

Det sier Camilla Ravn Hansen til Varden.

En snau halvtime før praten med Vardens journalist ante hun fred og ingen fare da hun kjørte bilen sin på SUndbyveie­n på Stathelle. Så begynte en varsellamp­e å blinke.

Måtte reagere raskt

Hun svingte da inn i en busslomme like ved kapellet på Stathelle, før hun ringte til sin far for å høre hva hun skulle gjøre. Men før han rakk å svare ble det dramatisk.

– Jeg satt i telefonen med pappa, da det svingte en annen bil inn bak meg i busslomma. Sjåføren gikk ut og fram til meg og banket på bilruta. Så sa han «det brenner under bilen din». Da kom jeg meg raskt ut, sier Ravn Hansen.

Hun kontaktet selv brannvesen­et, som rykket ut til stedet sammen med både ambulanse og politi. Men før de rakk fram slo flammene opp fra motorromme­t, og sørget for store skader.

– Ekkel opplevelse

Selv kom hun ikke fysisk til skade, og hun pustet heller ikke inn noe røyk. Men opplevelse­n satte en støkk i henne.

– Det var en ekkel opplevelse. Jeg er glad for at jeg ikke hadde noen barn eller andre med meg i bilen, for jeg måtte komme meg raskt ut, sier Ravn Hansen.

Brannvesen­et fikk slukket brannen, men bilen fikk store skader og måtte berges.

 ?? FOTO: JULIE ANDA HOVLAND ?? USKADD:
FOTO: JULIE ANDA HOVLAND USKADD:

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway