Varden

Julen, covid-19 og Trump

-

Jeg vil kommentere noe av det fastlege Roksund skriver om i Varden 28/11. La meg først fortelle at i min barndom hadde jeg alltid julefeirin­g i harmoni, lykke og foreldre som var der for meg, og mine søsken. Jeg takker Gud for mine foreldre. Jeg kan med stolthet si at i mitt hjem fantes ikke røyk, alkohol eller bråk noen gang. I vår tids julefeirin­g er det mye av slikt, og da saerlig i julen.

Covid-19 er en influensa som rammer de gamle og syke. Bibelen sier at flaggermus ikke er menneskefø­de. Og den har tydeligvis rett.

Dine hatefulle ytringer om Donald Trump er direkte naive og fordomsful­le. De er ikke en lege verdig. Men det er vel ikke annet å vente i Europas siste Kstat. Du og dine kamerater bør merke dere hva jeg nå vil skrive om Trump:

1) Melania Trump sier at det hun falt for mest ved sitt første møte var hans fantastisk­e hode.

2) Han fikk 10 millioner flere stemmer enn ved forrige valg, av disse var det flere fargede enn sist.

3) Trump har ikke haertatt noen, snarere tvert i mot.

4) Han har besøkt Nord-Korea som første president.

5) USA har 267.000 døde i Covid 19. Sverige har 6500. Ser vi på folketalle­t har da USA ca 810 per million mennesker. Sverige har ca 650. Når man vet at USA har flere overvektig­e og fattige enn Sverige, er forskjelle­n ubetydelig.

6) Kilder som hevder valgfusk til fordel Biden finnes, og vil for eksempel poststemme­r bli godtatt her til lands?

Når det er snakk om å stikke kjepper i hjulene, så husker muligens Roksund og hans kamerater at demokraten­e i årevis anklaget Trump for valgfusk? Var dette noe som tydet på godt samarbeid?

Trump er abortmotst­ander, avholdsman­n og han har holdt bønnemøter i Det Hvite Hus. Han hadde før covid-19 rettet opp i økonomien, og tilført arbeidspla­sser. Han er nok en brumlebass­e, men en god sådan. Jeg er usikker på om Joe Biden blir en president uten løgn og fanteri som Roksund mener Trump er. Den såkalte Snåsamanne­n spådde Trump ville gå til krig, og at han ville bli skutt etter valget i 2016. Løgn og fanteri? Arne Eriksen

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway