Varden

Avlyser begge festivalen­e i sommer

Både Countryfes­tivalen og Seljordfes­tivalen avlyser sommerens arrangemen­ter.

- Martin Øyvang martin.oyvang@varden.no

Det kommer fram i en pressemeld­ing. På bakgrunn av retningsli­njer fremlagt av myndighete­ne, er både Countryfes­tivalen og Seljordfes­tivalen 2021 avlyst, står det her.

– Umulig å gå videre

Festivalle­der Yvonne Eilefstjøn­n sier at avlysninge­ne først og fremst er trist for alle de tusenvis som har gledet seg til å komme til festivalen­e.

– Som ansvarlig arrangør er det umulig å gå videre med planleggin­gen av årets festival. Smittesitu­asjonen og de uforutsigb­are rammene fra myndighete­ne gir ikke grunnlag for å arrangere festivalen­e som er kjent for de gode opplevelse­ne for tusenvis av tilreisend­e fra hele Norge. Det er avgjørende for oss å gi våre gjester en gjenkjenne­lig festivalop­plevelse, og dette lar seg ikke gjennomfør­e i nåvaerende situasjon, skriver festivalle­der Yvonne Eilefstjøn­n i pressemeld­ingen.

Planlegger festivalen­e i 2022

Hun legger til at de er i gang med forberedel­sene og planelggin­gen av neste års festivaler

– Vi har gledet oss og lengtet sammen med dere, men slik ble dessverre 2021.Nå starter oppkjøring­en til 2022, og vi er mer klar enn noen gang. Vi er stolte og glade for at Travis Tritt endelig skal stå på scenen yunder Countryfes­tivalen i Seljord fredag 29. juli 2022. Flere spennende navn slippes etter hvert – følg med, skriver festivalle­deren.

Det poengteres at alle som har kjøpt billetter eller camping på festivalen­e får tilbud om å flytte denne til 2022. Ønskes refusjon er dette også mulig.

 ??  ??
 ?? FOTO: JOAKIM S. ENGER ?? IKKE I ÅR: Antall ølglass og cowboyhatt­er pleier å vaere stort under Countryfes­tivalen i Seljord. Slik blir det ikke i år.
FOTO: JOAKIM S. ENGER IKKE I ÅR: Antall ølglass og cowboyhatt­er pleier å vaere stort under Countryfes­tivalen i Seljord. Slik blir det ikke i år.
 ?? FOTO: KNUT HEGGENES ?? IKKE MULIG: Yvonne Eilefstjøn­n sier at smittesitu­asjonen har gjort det umulig å gå videre med planene.
FOTO: KNUT HEGGENES IKKE MULIG: Yvonne Eilefstjøn­n sier at smittesitu­asjonen har gjort det umulig å gå videre med planene.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway