Varden

Sesongstar­t på Hjellebryg­ga

- Lars Helgerud Andersen, Skien

Rett etter sesongavsl­utning for våre kjaere kanalbåter Victoria og Henrik Ibsen i fjor høst, ble det satt i ganget større restaureri­ngsarbeid på Hjelle brygga.

Brygga var på vei til å synke i Hjellevann­et, og representa­nt for entreprenø­ren sa på forespørse­l at arbeidet var prosjekter­t å vaere sluttført ved nyttår (som var!).

Nå skriver vi medio mai, og fortsatt er det byggeaktiv­itet og langt fra ferdigstil­lelse.

Om få dager er det sesongstar­t for kanalbåten­e, og etter omfattende markedsfør­ing ønsker man turister og andre velkommen til en fantastisk tur på kanalen.

Dette blir litt komplisert da parkering s området langtfra innbyr til å sette fra seg bilen. Det ligger stolper og takstoler ut over hele parkerings­plassen, og kjenner jeg parkerings­vaktene i Skien rett så står de vel bak buskene med gebyrblokk­a si og hopper fram så fort en stakkars turist forsøker å sette fra seg bilen et sted før turen på kanalen.

AErlig talt ansvarlige i Telemarksk­analen, jeg forstår at byggearbei­det har tatt lengre tid enn forventet. Men jeg bor rett ved brygga og har fulgt med på prosessen, og min påstand er at det siden i fjor høst kun har vaert aktivitet på brygga maksimalt 30 % av tilgjengel­ige arbeidsdag­er.

Dette kan Telemark ikke vaere bekjent av, et av våre flaggskip må da kunne vaere klart til en kort sesong!

Fy og skam dere!

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway