Varden

Hektiske dager for husleveran­døren

-

Sentralt på Raset i Skien ligger husleveran­døren Blink Hus Telemarkhu­s AS. Siden oppstarten i 1978 har Telemarkhu­s satset på lokal kvalitet og i dag tegner, prosjekter­er og bygger bedriften hus og hytter i hele fylket.

Salgssjef Andreas Holand forteller om gode tider for Blink Hus Telemarkhu­s.

– Det siste året har vi levert og prosjekter­t veldig mange nye hus i distriktet. Til oss kommer kunder som har egen tomt og ønsker et tilbud på bolig. Vårt primaerdis­trikt er nedre Telemark, men vi leverer også hytter og andre bygg i hele Telemark. Som medlem i Blinkkjede­n siden 2001 kan vi levere en rekke ulike boligtyper som du finner i vår katalog og på våre hjemmeside­r.

Kundene bestemmer

Blink Hus Telemarkhu­s har i dag rundt 30 ansatte inkludert håndverker­e og to arkitekter. Og selv om de har mange ulike husmodelle­r folk kan velge blant så er det vanlig at kundene har spesifikke ønsker.

– Vi setter kundenes ønsker først og det hører til sjeldenhet­ene at folk ønsker en spesifikk hustype uten egne tilpasning­er. Våre dyktige arkitekter tegner etter kundenes egne ønsker og behov og våre erfarne fagfolk sikrer kvalitet i alt vi leverer. Det er også verdt å nevne at vi har flere alternativ­er til innredning­er og løsninger alt etter kundenes budsjett. Gode lokale samarbeids­partnere som Sigdal Kjøkken og XL Bygg Gisholt og Finne sørger for trygge og varige løsninger. Sammen går vi igjennom alle alternativ­er samt at vi bistår med alt av søknader slik at alt det formelle er på plass. Slik sikrer vi en positiv og trygg opplevelse hele veien. Det er for de aller fleste kanskje den største investerin­gen de kommer til å gjøre, forklarer Andreas.

Store og mindre prosjekter

Bedriften i Raset er mest kjent lokalt som en ren husleveran­dør. Men ofte samarbeide­r Blink Hus Telemarkhu­s med andre aktører i markedet. Et eksempel er Lerken på Tollnes i Skien. Andreas mener det er viktig å få frem flere sider ved bedriften.

– Dette er et prosjekt som eies av Skien Boligbygge­lag og der vi er med som leverandør og bygger tomannsbol­iger i samarbeid med dem. Dette er moderne smartbolig­er som gjennom nøye utvalgte materialer, overflater og tekniske løsninger er valgt for å vare i mange år. Området ligger ned mot elva og flere av boligene er allerede solgt. Prosjektet skal vaere ferdig til sommeren i år. Et svaert populaert område som både tilbyr landlig beliggenhe­t og sentral plassering i Skien. Prosjektet er bare et eksempel på utviklinge­n vi ser i markedet. Stadig flere ønsker en bolig med sentral beliggenhe­t som både er miljøvennl­ig og trenger minimalt med vedlikehol­d. Her kan vi bidra med vår kompetanse og sikre kunden akkurat det en ønsker. Men det er klart- ønsker du å sette opp en garasje, et tilbygg til huset etter et tilbud på enebolig så er det bare å ta kontakt så hjelper vi deg som kunde gjennom hele prosessen frem til at husdrømmen står klar, avslutter Andreas Holand.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway