Varden

Nornes: – Ikke så alvorlig som først fryktet

Mushaga Bakenga måtte ut med skade i møte med Viking. Nå viser det seg at skaden ikke er så alvorlig som først fryktet.

- Pal.lundsholt@varden.no SKIEN

Odds toppscorer ble byttes ut etter at han pådro seg strekk i skuddøyebl­ikket fra straffemer­ket. Etter kampen uttalte han blant annet dette:

– Jeg har jo «svart belte i vondter», og dette kjennes ikke bra ut.

Veldig forbederin­g

Nå viser det seg at skaden trolig ikke er så alvorlig som først antatt.

«Er en litt sår muskulatur, dag til dag-greie egentlig. Jobber på så godt jeg kan for å bli klar fortest mulig» skrev «Mush» i tekstmeldi­ng til Varden søndag ettermidda­g.

Mandag formiddag er det enda mer grunn til å vaere optimist.

– Det er ikke så alvorlig som først fryktet. Han har akkurat vaert inne til behandling hos fysioterap­eut, og det er veldig forbedring. Sånn som det ligger an nå så har vi et håp om å få han klar til onsdagens kamp, sier Odd-trener Jan Frode Nornes.

Testes onsdag

Det er ikke dermed sagt at han forskutter­e med å få Oddspissen, som scoret to i lørdagens kamp mot Viking og som dermed står med 11 scoringer så langt, klar til oppgjøret mot Strømsgods­et i Drammen.

– Vi kommer til å teste onsdag formiddag, så vi kommer ikke til å ta noen endelig avgjørelse før den tid, sier Nornes.

Odd suverene toppscorer har vist seg ekstremt viktig for Odd denne sesongen og står med 11 av 18 Odd-scoringer. Nornes er likevel trygg på at andre vil steppe opp dersom målscorere­n ikke blir klarert.

Glad for Kaasa-scoring

– Når en spiller har scoret 11 av 18 så sier det seg selv at han er viktig for laget, men jeg er uansett trygg på at de som spiller vil gjøre en god jobb, sier treneren og viser blant annet til at Markus Kaasa tegnet seg på scoringsli­sta mot Viking.

– Jeg er veldig glad for at Markus fikk en scoring igjen. Det kan vaere at det var det som skal til for at det vil løsne litt, sier Nornes.

Søndag scoret Tobias Lauritsen og Kachi ett hver da Odd II slo Sotra 2–1 på Skagerak Arena.

 ?? FOTO: NTB SCANPIX ?? OPTIMIST: Jan Frode Nornes håper og tror at Mushaga Bakenga blir klar til onsdagens kamp mot Strømsgods­et i Drammen.
FOTO: NTB SCANPIX OPTIMIST: Jan Frode Nornes håper og tror at Mushaga Bakenga blir klar til onsdagens kamp mot Strømsgods­et i Drammen.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway