Varden

To snublet på oppløpet, da smatt ett lag forbi

Både Fossum og Borg snublet, og serieavslu­tningen mellom de to kan fort bli lite avgjørende. Takket vaere Seljord.

- Bjørn Borge bjorn.borge@varden.no

Kragerø har allerede sikret seg opprykk fra 6. divisjon, men bar lite preg av det da Borg ble banket 6-0 i flomlyset på Borgestad onsdag.

Det sendte Borg ut av kampen om andreplass­en, som kan gi kvalifiser­ing om opprykk. Den plassen kunne Fossum hatt i lomma foran siste runde, men blåtrøyene måtte nøye seg med 1-1 mot Tollnes' rekrutter.

Benyttet sjansen

Da benyttet Seljord sjansen til å smette forbi. Mohammed Abdi Hiis (2) og Markus Myrvang Tangen scoret målene da Nome II ble slått 3-0, og Seljord avslutter sesongen med hjemmekamp mot tabelljumb­o Sauherad.

– Det er første sesong i 6. divisjon, så veldig viktig er det ikke, sier Fossum-trener Fabian Thøgersen til spørsmål om opprykk eller ikke.

Det var før resultaten­e fra de øvrige kampene var klare, og etter Fossums 1-1 onsdag kveld.

Mye nytt

– Man ønsker selvsagt å vinne, men vi er i en sesong med mange nye spillere og et nytt spillesyst­em. Sesongen har uansett vaert positiv, sier sjefen for laget som startet bra og tok tidlig ledelsen ved Carlos Alberto Rios Alomia.

Tollnes II utlignet etter en dødball, da Marcus Holthe Kvam fikk sjansen fra kloss hold før pause, og i den andre omgangen var det sjanser begge veier. Helt greit at det endte uavgjort, men det var nerve til siste slutt i oppgjøret.

Tre på ti

På Borgestad var det mindre spennende. Kragerø brukte riktignok nesten halvtimen på å score, men da kom det til gjengjeld tre på ti minutter for seriemeste­rne, ved Jonas Monrad Thoresen (2) og Espen Ajay Brynemo.

Scott Noah Kristoffer­sen Apelseth ordnet 0-4 etter pause, før måltjuven Thoresen sørget for nummer fem og seks for gjestene.

I den siste kampen onsdag vant Skarphedin III 4-2 mot Åfoss. Jøren Ådne Sinnes (2), Jonas Skåland Lia og Emil May scoret for bøheringen­e, mens Eirik Løvlien og Kjetil Valla Gunnulfsen ordnet målene som sørget for Åfoss var med i poengkampe­n ganske lenge.

?? FOTO: BJØRN BORGE ?? JEVNT: Tollnes II og Fossum tok ett poeng hver i et veldig jevnt oppgjør.
 ?? FOTO: BJØRN BORGE ?? INGEN HVIL: Scott Noah K. Apelseth og Jonas Monrad Thoresen viste at Kragerø absolutt ikke har tatt ferie, selv om kretsmeste­rskapet er sikret.
FOTO: BJØRN BORGE INGEN HVIL: Scott Noah K. Apelseth og Jonas Monrad Thoresen viste at Kragerø absolutt ikke har tatt ferie, selv om kretsmeste­rskapet er sikret.