Varden

Kolle garderer fle- re store favoritter

Lars Anvar Kolle byr på en luring i V75-1 som går over 4140 meter. Han garderer også flere av de store forhåndsfa­vorittene.

- ▶ MOMARKEN

Kolle lanserer dagens luring allerede i det første løpet.

– Jeg setter 14 Pantani først. Han har fin form og er riktig favoritt i løpet. 11 Delight Classic er den neste jeg vil ha på kupongen. Hun har prestert jevnt bra i lang tid, og har to strake tredjeplas­ser bak Sofies Case i raden. Selv kusker jeg 12 Orlando G.M.. Han skuffet meg kanskje litt sist, men gjorde et veldig godt inntrykk gangen før. Er helt klart en av de som kan gjøre opp om seieren. 1 Comtessa du Chagny blir min luring i løpet. Hun gjorde et flott løp til tredjeplas­s mot gode hester på Bjerke i september, der 13 Gangnam Style K. vant foran Ble du Gers. Står alene på strek i dette løpet og skal absolutt ikke avskrives!

To bankere

Kolles første banker er en hest han tror vil gå tidlig i tet.

– Dagens første banker blir 3 Miracle Tile. Jeg tror hverken 5 Sofies Case eller 4 Ilenna Bonanza kjører forbi Miracle Tile på startsiden. Trolig sitter min banker tidlig i tet, og fra den posisjonen tror jeg ingen slår henne. Banker!

Den andre sikre vinneren er i omgangens aller siste løp.

– Dagens andre banker kommer i V75-finalen. 1 Miss Pepper har stor fordel av sprint. Hun er lynrask fra start og forsvarer sitt innerspor. Fra tet tror jeg ingen i feltet slår henne. Banker!

Påkjenning

Flere vil nok sette et enslig kryuss på 2 Nordsjø Anna i V75-4. Kolle velger seks kryss.

– V75-4: 3 Nordsjø Anna tror jeg er tethesten i løpet, og derfra leder hun løpet lenge. Kanskje hele veien! Jeg var veldig fornøyd med 4 Voje Linn i kvalifiser­ingen. Hun har fin form, og jeg føler hun er en av de som kan kjempe om seieren. 5 Dunungen fikk et tøft løp i kvalifiser­ingen, og tapte mye fra start. To lange reiser kan også vaere en påkjenning, og jeg vil anbefale bred gardering i løpet.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway