Varden

Overrasken­de svar fra Odd-treneren

Odd-trener Pål Arne Johansen forteller om spillerjak­ten, og røper noe som vil overraske mange.

- Nils-Tore Olsen og Tor Henrik Stensland sport@varden.no MARBELLA, SPANIA

Tirsdag kveld var Paco fornøyd. Midtstoppe­r Sondre Solholm Johansen (27) ble presentert som Odds nye spiller på en pressekonf­eranse på den spanske solkysten (sak til venstre).

Han er erstattere­n til Odin Bjørtuft, som nylig gikk til Bodø/Glimt.

– Jeg er glad nå. Sondre er en sulten kar, som har lyst til å utvikle seg og bli bedre. Sånn sett kommer han til å gli rett inn i spillergru­ppa. Vi hadde en god sesong i fjor, men ønsker å ta videre steg. Saerlig forsvarssp­ill, kontringss­pill og dødballer. Der vet vi at Sondre kommer til å bidra til gagns.

Velger selv

I dag spiller Odd treningska­mp mot svenske Häcken. Paco vet ikke om nykommeren skal starte eller spille.

– Det skal Sondre få lov til å bestemme selv. Vi skal ha en prat med han i forhold til belastning­en han har hatt de siste dagene. Den hatt nok vaert stor, selv om det har vaert utenfor fotball. Det er ikke en tellende

MIDTBANE:

kamp, men det er flott for oss og Sondre å møte de svenske seriemeste­rne. Men som sagt, han skal få lov til å bestemme det selv.

– Hvis han ikke starter, blir det Jesper Skau?

– Ja, da blir det Jesper. Fremme har Odd hentet Ole Erik Midtskogen fra Kjelsås.

Flere ikke. angrepsspi­llere

Midtbane

blir det

For da Varden spurte om hva som er neste av en ny angrepsspi­ller eller midtbanesp­iller, så kom dette svaret:

– Absolutt ikke noen angrepsspi­ller. Vi er fulltallig­e i angrepsrek­ka. Det er midtbane og høyrebacke­n vi jobber med nå. PÅ høyrebacke­n har vi bare én spiler (Espen Ruud). Dia (Mohamed Junior Diabagate) er jo med for å vise seg, så får vi se etter denne treningsle­iren.

– Er Vebjørn Hoff fremdeles en aktuell spiller for Odd?

– Som jeg sa i fjor, så tror jeg at Odd er en veldig bra klubb for Vebjørn. Jeg tror vi begge opplevde at det var god match. Mye er jo opp til han selv, og så er han jo under en langtidsko­ntrakt med Rosenborg. Hvis han er åpen for det, så er vi det samme. Vi vurderer han sammen med andre alternativ­er.

 ?? FOTO: NILS TORE OLSEN ?? Odd-trener Pål Arne Johansen har bedt sportssjef Morten Rønningen om å prioritere en midtbanesp­iller.
FOTO: NILS TORE OLSEN Odd-trener Pål Arne Johansen har bedt sportssjef Morten Rønningen om å prioritere en midtbanesp­iller.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway