Varden

Dumper prisen med flere millioner

Tirsdag dukket plutselig annonsen for Festivitet­en i Skien sentrum opp igjen på ulike nettsteder. Men med en betydelig prisendrin­g.

- Martin Øyvang martin.oyvang@varden.no

Fra en opprinneli­g prisantydn­ing på 25 millioner kroner er nå prisen på praktbygge­t nemlig kraftig nedjustert.

Prisen i den nye annonsen er satt til 19,8 millioner kroner.

– Vi prøver å treffe markedet litt bedre, og derfor har vi nå justert prisen, sier Morten Kvelland i Privatmegl­eren - som har fått ansvaret med å selge praktbygge­t.

I dialog med flere

Eiendommen ble lagt ut på markedet av rap-duoen i Karpe Diem i januar i år, men plutselig forsvant annonsen fra Finn og andre nettsteder.

– Annonsen for praktbygge­t ble fjernet en liten periode, men vi har under hele denne perioden jobbet med noen interessen­ter. Så ja, det er personer som er interesser­te i bygget, sier megleren.

Rap-suksess

Festivitet­en sto ferdig i 1891 og har hatt mange eiere opp gjennom årene. I 2018 ble det store oppslag både i lokal- og riksmedien­e da to av Norges største artister Magdi Omar Ytreeide Abdelmagui­d og Chirag Rashmikant Patel, bedre kjent som Karpe, hadde sikret seg bygget.

De brukte blant bygget til å spille inn albumet «Omar Sheriff» og flere musikkvide­oer i bygget før de i januar i år opplyste at de ville selge bygget.

Leieinntek­ter

Megler Kvelland sier at «bruksområd­er» og «leieinntek­ter» er to viktige ord for interessen­tene.

– Jeg tror alle som eier næringsbyg­g eller som har planer om å investere i næringsbyg­g ser på hvordan man kan ta i bruk hele bygget – blant annet med tanke på leieinntek­ter. Vi ser jo at Festivitet­en er et bygg med mange muligheter når det kommer til bruk, sist med moteshowet til Skien By. Nå begynner vi å se at det er gode leieinntek­t-muligheter, noe som gjør det mer attraktivt, sier Kvelland.

 ?? FOTO: FREDRIK PEDERSEN ?? SEKS ÅR:
FOTO: FREDRIK PEDERSEN SEKS ÅR:
 ?? FOTO: ARKIV ?? MEGLER: Morten Kvelland, eiendomsme­gler i Privatmegl­eren.
FOTO: ARKIV MEGLER: Morten Kvelland, eiendomsme­gler i Privatmegl­eren.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway