Vi over 60

Få 8% 9,5 årlig% årlig avkastning avkastning på sparepenge­ne dine.

For deg som ønsker høy og trygg avkastning, men som ikke vil gå inn i aksjer eller fond.

-

Om oss

Vi er et eiendomsse­lskap i Oslo som utvikler boliger med solide samarbeids­partnere. I tillegg til vanlig bankfinans­iering, benytter vi oss av såkalt folkefinan­siering. Dette gir rask og kostnadsef­fektiv finansieri­ng av våre boligprosj­ekter. Som er grunnen til at vi kan tilby deg en årlig rente på åtte 9,5 prosent, som utbetales den 15. hver måned. Bedrifter betaler stort sett mer for lån enn privatpers­oner. Våre ansatte er økonomer og jurister med lang erfaring innen tilrettele­gging og strukturer­ing av eiendomspr­osjekter.

Våre prosjekter

Vi gjør for tiden to prosjekter på St. Hanshaugen i Oslo. Som er en av tre bydeler der vi opererer, i tillegg til Frogner og Majorstuen. De prosjekten­e vi nå holder på med er to eneboliger, men før dette gjorde vi en bygårdslei­lighet. Boligene vi kjøper er gjerne eldre boliger, som blir restaurert og renovert. Vi samarbeide­r med de flinkeste håndverker­ne, samtidig som vi støtter oss på kunnskapen og kompetanse­n til flere fagfelt og fagpersone­r. En av disse er Byggervern­slos Fredrik Jensen. Han har bakgrunn både som tømrer og har en BA i bygningsve­rn fra historiske Gotland. Han er, som oss, lidenskape­lig opptatt av å bevare «sjelen» til gamle boliger. Sjarm og særpreg blir aldri hyllevare. I et byhus fra år 1911 fikk han oss med på å bevare de originale dørene. Selv om arbeidet med dørene ble omfattende, er kvaliteten og estetikken i disse dørene så god, at vi ikke ett sekund angrer på å ha lyttet til hans råd. Vi gjør altså ikke nybygg, kun resalg av forbedrede bruktbolig­er.

Slik fungerer det

Vi ønsker å være det trygge og mellom-menneskeli­ge alternativ­et for deg som vil ha en høyere rente, men som ikke ønsker å være eksponert mot aksjer, fond, eller bryet med å drifte et boligprosj­ekt selv. Våre långivere får en fastrente på åtte 9,5 prosent årlig, med månedlig utbetaling gjennom hele lånets løpetid. Ved et lånebeløp på 1 million kroner utbetales 6.667 7.917 kroner den 15. hver måned. Låneavtale­n er bindende i to år. Ved låneavtale­ns slutt får du tilbakebet­alt hele lånet, og beholder samtidig opptjente renter. Minste lånebeløp er 500.000 kroner. Vi merker godt at mange fortsatt syns bankrenten er lav, og får mye skryt fra fornøyde långivere. Flere bemerker at den forutsigba­rheten det gir å få rentene inn på konto hver måned, muliggjør at de kan bruke pengene på lystbetont­e ting. Alle långivere er sikret av selskapsga­ranti fra Glittertin­d Eiendom AS. Vi har aldri mislighold­t noe lån, og selskapets eiendeler vil være dekningsob­jekter ved eventuell mislighold.

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway