Vi over 60

Problemet med beina forsvant!

-

Georg, som er pensjonert bonde, har alltid vært fysisk aktiv. Han elsker å være i bevegelse, men har i perioder opplevd problemer med beina. Georg beskrev følelsen som å ha maur i beina. Løsningen på problemet fant han i kosttilsku­ddet Wonder Legs, og nå kan han fortsette sitt aktive liv.

Georg er 73 år, og bord på slektsgård­en i Småland i Sverige. Han er en glad og positiv mann, som alltid har vært veldig aktiv og som fremdeles elsker å bevege på seg. Han både danser og rir når anledninge­n byr seg, og han har hatt hund i over 50 år. For noen år tilbake begynte han imidlertid å få problemer med beina.

Føles som å ha beina i en maurtue

Georg har forpaktet bort jordene sine, men tar fremdeles hånd om skogen. -Fra tid til annen skapte beina mine problemer for meg. På det verste føltes det som jeg hadde maur i beina, fortalte Georg. Beina kunne også hovne opp og være tunge, noe som begrenset ham.

Spylte beina med kaldt vann

Georg, som er opptatt av å leve et aktivt liv, forsøkte å finne løsninger. -For å lindre kriblingen i beina spylte jeg kaldt vann over dem, og det hjalp noen ganger en liten stund.

Da Georg leste om kosttilsku­ddet Wonder Legs i et ukeblad, bestemte han seg for å gi det en sjanse.

-Det virket interessan­t med ekstrakt av rødvinsbla­der og fransk maritim furubark, som jeg faktisk hadde hørt om. I tillegg inneholder det også vitamin C, som kan hjelpe blodkarene med å fungere normalt.

Problemene forsvant etter en uke

Georg opplevde at kriblingen forsvant allerede etter en uke. -Jeg trodde nesten ikke at det var sant, sier Georg. Det var fantastisk å slippe ubehaget.

Nå har Georg brukt Wonder Legs i flere måneder, og han er fremdeles like fornøyd. -Dette vil jeg virkelig anbefale til alle med samme problem som meg, og jeg kommer selv til å bruke kosttilsku­ddet i lang tid fremover, avslutter Georg fornøyd.

Hvor kan du kjøpe Wonder Legs?

Du kan kjøpe Wonder Legs der du ellers kjøper helsekost eller hos www. newnordic.no. Dersom du har spørsmål, kan du kontakte New Nordic på telefon 69 25 73 00.

 ?? ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway