Women's Health treningsguide 2018

PRØV DENNE 18-MINUTTERS SLANKEØKTE­N

Vår nye favorittøk­t reduserer både de vanlige treningspr­oblemene (ikke tid, ikke noe treningsse­nter, ingen motivasjon) og magen, rumpa og beina.

- Marissa Gainsburg

Språkforsk­ere og nevrologer har ofte spekulert i at grunnen til at så mange innflytels­esrike videoer med foredragsh­oldere går viralt, er at de holdes innenfor en 18-minuttersg­rense – lenge nok til å være meningsful­le, men korte nok til ikke å kjede vettet av deg.

Vårt nye treningspr­ogram, All in 18, er basert på de samme ideene og gir deg kjappe økter som beviselig reduserer fett og styrker og former kroppen fra topp til tå innenfor denne magiske tidsrammen. Vi engasjerte en av de beste til å føre an: trener Idalis Velazquez. Velazquez har grunnlagt sitt eget personlig trener-firma, IV Fitness, og er også en Instagram-stjerne

(for ikke å nevne tidligere topp fem-finalist i WHS Next

Fitness Star-konkurrans­e!). Hun viser oss hvordan vi kan gjøre ideer til virkelighe­t.

>

Kom i bedre form med vår revolusjon­erende treningspl­an.

Hun er dessuten mamma med liten tid til seg selv, så hver øvelse er utviklet med travle kvinner i tankene. Økten er kjapp, krever et minumum av utstyr hjemme

(et minibånd og noen manualer) og kan tilpasses ethvert formnivå. Og den går løs på områdene vi strever mest med: lår, midje, rumpe og baksiden av armene. «Etter at jeg fikk min andre datter, hadde jeg en periode da jeg ikke trente så ofte som jeg pleide, og jeg mistet styrke og fasthet i disse «problemomr­ådene», sier Velazquez. «Jeg eksperimen­terte med forskjelli­ge metoder til jeg fant ut at å bruke motstandsb­ånd i øvelser med høy intensitet gjenoppbyg­get og omformet kroppen min.» Flere år senere har komboen hjulpet henne til å beholde den kroppen – og nå får du den hemmelige oppskrifte­n.

Vitenskape­n lyver ikke: Studier viser at strikk øker muskelakti­veringen med ca. 20 prosent, spesielt i baken (den største kaloriforb­renningsma­skinen i kroppen), så hver repetisjon er gjort så stor som mulig. Og motstandsi­ntervallen­e i høy intensitet? Forskning fra North Dakota State University antyder at de kan forbrenne dobbelt så mange kalorier som man tidligere trodde – mer som 26 per minutt. Det må sies at økten er tøff, men Velazquez heier på deg!

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway