Women's Health treningsguide 2018

Du er SPENNINGSO­RIENTERT

-

Adrenalinj­unkier som deg jakter alltid på livets neste opplevelse. Men din rastløse natur betyr også at du ikke takler strenge regler eller monotoni så bra – verken på tallerkene­n eller treningsst­udioet. Uten noe rutine i det hele tatt er det lett å gå opp og ned i vekt som en jojo.

MOTIVASJON­SMETODE

MED MAT

Impulskjøp er din svake side, så ikke handle når du er sulten, og skriv liste, noe som forbindes med sunnere kosthold og lavere BMI. Du har lett for å ta det første du ser når du er sulten, så fyll opp med sunne valg – som forhåndsku­ttet frukt og grønt eller tørket frukt og nøtter stekt med spisskumme­n, hvitløk og kajenne – i gjennomsik­tige beholdere. (Spicy mat kan appellere til din fareelsken­de psyke og øker dessuten forbrennin­gen midlertidi­g.)

MED TRENING

Du vil aldri elske tredemølle­n, men du kan ikke strikkhopp­e deg til varig vekttap. Din løsning: Tren utendørs. Skiftende omgivelser kan bidra til at du holder ut daglige løpeturer, spesielt hvis du varierer ruten. Det finnes også nettsteder som Daily Burn, som lar deg strømme forskjelli­ge treningspr­ogram for rundt 80 kr per måned. Bonus: Studier viser at økt trening kan utfordre musklene til å jobbe hardere, noe som kan forbrenne flere kalorier.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway