Yoga i hverdagen

Triangel

-

l Stå sideveis midt på matten og bruk et øyeblikk på å komme inn i kroppen og puste dypt ned i magen. Når du er klar, sett føttene i en beinlengde­s avstand.

l Vend venstre fot 90 grader utover og høyre fot 15 grader innover. Plasser hælene på en rett linje, og skyv deg ned gjennom stor- og lilletærne, midt på hælene og utsiden av høyre fot. Pust.

l venstre Legg hofte hendene ned på og hoftene høyre hofte og vipp tilbake og opp. På en innpust, strekk armene ut til skulderhøy­de. Idet du puster ut, hold armene parallelle med gulvet og strekk venstre hånd utover så langt det er komfortabe­lt, før du slipper den og lar den hvile der den lander, på leggen eller ankelen.

l På neste innpust, før høyre arm over hodet og roter for å åpne brystet, slik at høyre skulder er over venstre og armene i en rett linje. La blikket hvile på gulvet rett framfor deg, eller, hvis det ikke er ubehagelig for nakken, snu hodet for å se opp på den øverste hånden.

l Pust inn i posisjonen, gjør mikrotilpa­sninger, til du føler deg jordet, men

åpen. nom føttene Bruk innpusten og forlenge for siden å skyve av kroppen, ned gjenog utpusten til å slippe ytterliger­e inn i vrien. Hvil i din endelige posisjon i 30 sekunder til 2 minutter, og pust dypt ned i magen.

l Når du er klar, press ned gjennom føttene og pust inn opp til stående, pust så ut idet du senker armene og samler føttene. Hold for å registrere effektene og gjenta på den andre siden.

Sivananda- gevinst

Øker fleksibili­teten i beina, hoftene og skuldrene.

 ??  ?? Fordeler: l Letter stivhet i beina, hoftene og nakkenl Løser opp spenninger i ryggenl Åpner siden av kroppen / forbedrer pustenl Letter menstruasj­onssymptom­er
Fordeler: l Letter stivhet i beina, hoftene og nakkenl Løser opp spenninger i ryggenl Åpner siden av kroppen / forbedrer pustenl Letter menstruasj­onssymptom­er

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway