GOLFE

CENTER CIRCUIT

-

The sixth and final tournament of the Center Circuit season took place at the Montado course with summer temperatur­es and 130 players, divided into two days of competitio­n. The closing event of the circuit for the consecrati­on of the winners, which this year involved 284 players, took place on the two Ribagolfe courses. The winner of the Center Circuit 2017 was António Sá.Sá was followed by Albino Timóteo, both had 30 points. In Net the winner was Flávio Silva with 41 points, followed by Manuel Ortigão and António Sá. In the Ladie’s competitio­n, very crowded, Palmira Santana won with 36 points, followed by Carmen Tomaz with 33. The first Senior Master was José Gameiro Fernandes with 38 points, with Jose Alves Pereira in second place, tied.

O6º e último torneio da temporada do Circuito Centro decorreu no campo do Montado com temperatur­as de verão e 130 jogadores, divididos em dois dias de prova. A prova de encerramen­to do circuito para consagraçã­o dos vencedores, que este ano envolveu 284 jogadores, realiza-se este mês de Outubro nos dois campos do Ribagolfe. O vencedor do Circuito Centro 2017 foi António Sá. Neste último torneio do Circuito Centro, em gross ganhou António Sá, seguido de Albino Timóteo, ambos com 30 pontos. Em nett o primeiro foi Flávio Silva com 41 pontos, seguido de Manuel Ortigão e António Sá. Na prova feminina, muito concorrida, ganhou Palmira Santana com 36 pontos, seguida de Carmen Tomaz com 33. O primeiro Master Sénior foi José Gameiro Fernandes com 38 pontos, ficando José Alves Pereira em segundo lugar, empatado.

?? Brigitte Hageman, Maria Célia Mitschler, Elsa Farto and Zulmira Alves ??