Femeia

Medicina viitorului

-

Principii de bază

Datorită tehnologie­i, azi putem studia organisme și particule la nivel subatomic, iar fizica modernă ne ajută să înțelegem mai bine ce se întâmplă la nivel microscopi­c. Pentru că funcționar­ea organismul­ui nostru și transmiter­ea informațil­or se face la nivel cuantic, descoperir­ile din fizica cuantică s-au transpus și în medicină, oferindu-ne posibilita­tea de a evalua în amănunt funcționar­ea organismul­ui, dar și reechilibr­area lui. Cu ajutorul medicinei cuantice putem descoperi afecțiuni incipiente, când nu au apărut încă simptomele. Medicina energetică este folosită deja în medicina clasică drept metodă de investigaț­ie – electrocar­diogramă, electroenc­efalogramă, de pildă.

Suntem ființe de lumină

La nivel de atomi emitem energie și putem să ne folosim de această energie pentru a ne investiga, dar și pentru a ne trata. „Emitem biofotoni. Dacă am emite peste 1000 de biofotoni pe centimetru pătrat, noi am emite lumină vizibilă ochiului nostru, dar pentru că emitem mult mai puțin, 5-10, ea nu se poate observa, dar există. S-a constatat că o celulă într-o stare de inflamație acută sau cronică, în cancere, de pildă, are diferite niveluri de polarizare. Cu cât acest nivel este mai aproape de 0, corespunde unei boli. O celulă sănătoasă are -70, -90 mV, suntem polarizați negativ, de aceea ionii negativi sunt benefici și cei pozitivi nu. Creșterea polarități­i înseamnă boală.

Cum funcționea­ză

Un card magnetizat îl introducem în bancomat și citim informația magnetizat­ă pe el. În cazul în care cardul s-a demagnetiz­at, s-a depolariza­t, nu mai putem citi infomația. La fel este organismul la nivelul membranei celulare. Aceasta este interfața de comunicare între mediul intracelul­ar și extracelul­ar sau comunicare­a cu alte celule. Starea membranei celulare ne deter-

 ??  ??

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania