Femeia

Lecția de stil

-

Este director general marketing consultant la agenția de comunicare Creative Ideas și o persoană pozitivă, a cărei companie îți face plăcere. O știu de ani buni și de fiecare dată e cu zâmbetul pe buze; sunt convinsă că au fost situații când stresul sau evenimente­le o puteau copleși, însă forța pozitivă cu care privește și înfruntă viața o face plăcută și caldă, un exemplu pentru cei din jur. Cu păr ondulat și o siluetă perfectă, deși este mămică, ai crede că Oana a primit în dar niște gene bune, însă e mai mult decât atât. Am invitato să ne povesteasc­ă despre ce înseamnă pentru ea frumusețe, feminitate și îngrijire. DIN RITUALUL MEU DE FRUMUSEȚE nu lipsesc patru produse, fără de care aș fi tare nefericită. Este vorba despre apa micelară de la SVR (Sebiaclear, Eau nettoyante purifiante) pentru că niciodată nu am adormit cu tenul necurățat, apoi crema (acum Clinique Dramatical­ly Different Moisturizi­ng Gel) și fondul de ten (Clinique Even Better Glow). De obicei, este singurul machiaj pe care îl aplic. Pentru că am părul ondulat, prin urmare aspru și indiscipli­nat, un alt lucru indispensa­bil este o mască sau un balsam bun de păr (Bed Head, Urban Andidotes). Șamponul poate fi de orice fel, însă am nevoie de un produs bun care să îmi „îmblânzeas­că“părul la final.

AM ÎNVĂȚAT CĂ în ritualul de îngrijire cel mai important este să nu uiți de pașii de bază: demachiere, hidratare și protecție față de soare, vânt sau poluare. Restul e cancan. Am 36 de ani și adesea mi se spune că nu îi arăt. Pe lângă îngrijirea zilnică, sunt atentă la semnalele pe care mi le trimite corpul, beau multă apă, alcool foarte rar, prefer mâncare făcutăn casă, în care știu ce sa pus, mă străduiesc să nu mai mănânc după ora 19, nu mănânc mult, nu pierd nopțile și probabil toate acestea se văd. În plus, sunt un om care râde mult și poate asta e chiar și mai important.

CÂND MĂ RELAXEZ sau îmi doresc să mă relaxez, citesc. Când toată lumea doarme în casă, citesc o carte care îmi place. Acum ceva timp erau thrillerel­e polițiste, acum sunt biografiil­e unor oameni inspirațio­nali. (Elon Musk, Tesla, SpaceX și misiunea construiri­i unui viitor fantastic, autor Ashlee Vance).

 ??  ??
 ??  ?? Gel Clinique Dramatical­ly Different Moisturizi­ng Apă micelară SVR Sebiaclear Balsam Bed Head, Urban Andi-dotes
Gel Clinique Dramatical­ly Different Moisturizi­ng Apă micelară SVR Sebiaclear Balsam Bed Head, Urban Andi-dotes
 ??  ?? Fond de ten Clinique Even Better Glow
Fond de ten Clinique Even Better Glow

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania