Femeia

Horoscop

-

Luna februarie vine cu o puternică dorință de a te înconjura de prieteni, de a te bucura de prezența lor, de a sta până târziu la discuții interesant­e și de a pune la cale proiecte îndrăznețe. Mijlocul lunii va fi marcat de un eveniment important: Luna Nouă în Vărsător, însoțită de o eclipsă parțială de Soare, pe 15 februarie. Vei simți că îți recapeți libertatea personală și, implicit, drepturile prin revelarea unui adevăr, a unei informații importante sau a unei idei aproape geniale. Tendința generală se îndreaptă către găsirea unor variante neașteptat­e de depășire a situațiilo­r stresante, neplăcute, iar ulterior, din 18 februarie, odată cu intrarea Soarelui în Pești, de recăpătare a speranței.

BERBEC (21 martie-20 aprilie)

Planurile pe care le-ai făcut începând de prin mai se împletesc acum cu interesele grupului de amici și pot da roade foarte... interesant­e. Ești expansivă, încrezătoa­re și concluziil­e la care vei ajunge vor căpăta putere de lege. Îți privești partenerul ca pe cel mai bun camarad, pe care te poți bizui și în clipele frumoase, dar și la greu. Profesiona­l, lucrurile se mișcă mai încet acum, dar nu te îngrijorez­i foarte mult fiindcă satisfacți­ile vin din alte direcții.

TAUR (21 aprilie-21 mai)

După o perioadă intensă de efort individual, vei reuși să ieși in lume cu rezultatel­e muncii tale și să faci o impresie neașteptat­ă și foarte plăcută! Dacă este vorba despre artă ori activități sociale, vei atrage o serie de persoane ce vor aprecia sincer eforturile tale și te vor susține pe viitor. Partenerul îți va înțelege nevoile abia din a doua parte a lunii, când te-ar putea susține inclusiv financiar în acest proiect. Este bine să eviți investiții­le luna aceasta.

GEMENI (22 mai- 21 iunie)

Februarie te transformă brusc într-un fel de guru, fără măcar să te fi gândit prea mult la asta. Poate chiar datorită jobului și dorinței tale de afirmare, vei fi pusă în această situație inedită în care prietenii joacă un rol important: te vor încuraja sau chiar te vor împinge de la spate. Pot să apară și voci critice odată cu succesul tău, dar vor fi reduse la tăcere în scurt timp. Depășește momentele de descurajar­e și caută compania persoanelo­r energice și entuziaste!

RAC (22 iunie-22 iulie)

Luna februarie îți aduce adevărul suprem legat de o situație despre care nu credeai că vei reuși s-o lămurești vreodată! Vei afla cu lux de amănunte despre ce era vorba, așa încât din 18 februarie îți vei recăpăta încrederea și vei porni pe un drum mult visat (poate chiar în călătoria mult visată). Vechile relații se rup, unele vor lăsa un gust amar, dar există un mare potențial de regenerare în plan sentimenta­l și tu simți asta.

LEU (23 iulie-22 august)

Vei ieși în fața lumii... cu altă față, începând de luna aceasta! Eclipsele din 31 ianuarie și 15 februarie vor arăta exact cine ești, cum ești și, mai ales, cum ești privită. Partenerul sau colaborato­rii vor avea nevoie de explicații­le tale pentru a se lămuri cu privire la un bun (poate o afacere sau o locuință) și acestea, odată oferite, te vor elibera dintr-o situație în care te simțeai încorsetat­ă. Din 18 februarie, vei începe să visezi la noi variante de a obține câștiguri.

FECIOARĂ (23 august-21 septembrie)

De luni bune te gândești la o modalitate de a munci independen­t, în propriul folos și, mai ales, conform ideilor personale. Dacă ai făcut deja un plan, luna asta este bine să-l pui în aplicare după 15 februarie. Dacă încă nu te-ai gândit, atunci schimbă rapid ceva în programul tău zilnic, în dietă, în relația cu colegii – astrele cer o schimbare de la tine și ar fi neplăcut să te surprindă cu un job pentru care nu ai calificare­a necesară sau cu o… migrenă puternică!

BALANȚĂ (22 septembrie-22 octombrie)

Pentru tine, iubirea și relația cu copiii capătă acum o formă nouă. Îți dorești de mult timp să faci o schimbare și chiar o vei face. Poate discuțiile cu partenerul vor ajuta mult în această privință, dar un cuvânt decisiv îl va avea dorința ta de afirmare și de exprimare. Din 18 februarie te vei devota muncii și vei fi mulțumită de rezultatel­e obținute, inclusiv material.

SCORPION (23 octombrie-21 noiembrie)

Ori te muți, ori o vei lua din loc luna aceasta! Eclipsa din 15 februarie vine cu o presiune: nevoia ta de afirmare și cerințele crescute ale unei noi funcții te vor obliga să recurgi la o variantă nebănuită până acum. Este posibil ca unul din părinți să aibă un cuvânt important de spus; cert este că renunți la domiciliul actual, iar decizia îți aduce curând mulțumire și poate chiar o perioadă sentimenta­lă deosebit de calmă și plină de speranță.

SĂGETĂTOR (22 noiembrie-20 decembrie)

Ești plină de energie întreaga lună, dar este indicat să nu te lași chiar mereu pradă tendinței către exces. Luna Nouă din 15 februarie scoate la iveală relații, informații secrete legate de copii sau persoana iubită. Este ideal să discuți deschis cu ei și să îi lași pe ei să se exprime de astă dată. A doua parte a lunii îți readuce în memorie legături vechi de familie, o stare de nostalgie și dorința de a te retrage în propriul cămin.

CAPRICORN (21 decembrie-19 ianuarie)

Apariția unei noi posibilită­ți de a obține câștiguri te încântă, desigur, foarte mult. Din păcate, există și varianta contrară, cea de a pierde niște bani dacă nu au fost obținuți prea corect. Poți resimți astfel o stare de iritare când vei vedea că nu beneficiez­i de susținerea la care sperai. Este vremea acceptării planurilor noi și a vorbelor blânde. În a doua jumătate a lunii evită drumurile fără rost și ai încredere în sfaturile persoanelo­r cu o bogată experiență de viață.

PEȘTI (19 februarie-20 martie)

În februarie, ar fi bine să dai frâu liber „revoluției“care se va petrece în mintea ta! Idei venite de nu se știe unde, gânduri fără legătură cu viața obișnuită, revelații, toate astea te determină să tragi concluzii ce îți vor transforma modul de a gândi. Acordă importanță sănătății, evită stresul, enervarea, acțiunile riscante. Din 11 februarie, Venus intrată în Pești îți oferă protecție, liniște și contribuie la ameliorare­a stării de sănătate (orice tratament dă rezultate mai bune după această dată).

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Amal Clooney, n. 3 februarie 1978
Amal Clooney, n. 3 februarie 1978
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania