Femeia

5 greșeli în plină iarnă

-

Faci băi fierbinți.

Ne bucurăm de căldura oferită de apa fierbinte, însă ea topește stratul fin de grăsime ce protejează pielea și o predispune la uscare. De aceea, sunt recomandat­e dușurile calde și scurte.

Bei prea puțină apă.

Nu transpiri ca vara, însă hidratarea este importantă pentru că ajută inclusiv la reglarea temperatur­ii corpului și la menținerea elasticită­ții pielii și părului.

Folosești farduri uscate.

Pentru a rămâne la locul lor, folosim farduri rezistente la transfer, însă un fond de ten prea uscat accentueaz­ă uscăciunea pielii din această perioadă și ridurile se vor adânci și vor deveni mai evidente.

Nu-ți faci exfoliere.

Multe femei care știu că pielea este expusă iarna deshidrată­rii renunță la exfoliere. Este greșit. Eliminând regulat celulele moarte, vom asigura o hidratare corespunză­toare prin intermediu­l cremelor. Altfel, un procent foarte mare din aceste produse benefice nu va ajunge în interiorul pielii, ci va rămâne la exterior. Exfoliază pielea cel puțin o dată pe săptămână.

Fixezi prea mult părul.

Acest ajutor pentru păstrarea coafurii conține alcool și contribuie din plin la uscarea părului. Evită cât poți fixativul în zilele geroase!

 ??  ?? Exfoliant, Himalaya, 18,58 lei
Exfoliant, Himalaya, 18,58 lei

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania