Femeia

3 lucruri pe care să NU le faci în pat

-

El a dat-o în bară. Nu dramatiza situaţia!

Pentru că el nu va înțelege altceva decât că tu ai sesizat eșecul. Dacă-i mai și spui ceva de genul „lasă, dragă, vorbim mâine“, nu se va mai gândi decât la asta și țânțarul ratării se va transforma în armăsarul frustrăril­or. Idee: nu atrage atenţia asupra penetrării, deturneaz-o subtil în mângâieri plăcut-excitante pentru amândoi. El îşi va recăpăta încrederea în sine şi îşi va regăsi forma cea bună.

Prea multă sinceritat­e strică!

Dacă, să presupunem, nu prea ai orgasm, dar te-ai obișnuit să-l mimezi, nu „da din casă“. În loc să se bucure că ești cinstită cu el, cu voi, nu se va gândi decât că l-ai minţit tot timpul până atunci.

Și, mai ales, că el nu e în stare să te satisfacă așa cum meriți. Idee: lasă-te antrenată de senzaţiile care-ţi provoacă plăcere, chiar dacă la început acestea nu au nimic vulcanic, în aşa fel încât el să afle ce anume îţi face plăcere. Cu timpul, şi insistând asupra acestor senzaţii din ce în ce mai plăcute, se poate avansa, împreună, spre plăceri tot mai intense.

Comunicare, comunicare, dar să nu exagerăm.

Comunicare­a nu înseamnă „instrucţiu­ni de folosire“, rostite cu voce tare, când îi e omului lumea mai dragă. Dacă-l iei prea „inginereșt­e“, s-ar putea să obţii efectul contrar: să se inhibe definitiv, simţindu-se incompeten­t. Idee: nimic nu te împiedică însă ca, în timpul preludiulu­i, să-i ghidezi cât mai senzual gesturile, să subliniezi mângâieril­e sau poziţiile care îţi fac plăcere.

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania