Femeia

Încrederea în sine începe la școală

-

Încrederea în sine, primul pas către succes, începe la școală. Oana Cuzino, Andreea Berecleanu și Anca Serea povestesc despre primii pași către succes, cei începuți la școală, sub îndrumarea profesoril­or. Always susţine accesul la educaţie de calitate pentru copiii din zonele vulnerabil­e, împreună cu Teach for Romania

Școala este timp investit în noi și în viitorul nostru. Timp în care câștigăm nu doar calificati­ve sau note de 10. Ne construim caracterul, legăm prietenii și, cel mai important, câștigăm încrederea de care avem nevoie pentru a merge mai departe și pentru a ne îndeplini visurile. Iar cei care sunt alături de noi pe tot parcursul acestor schimbări sunt chiar profesorii. Atunci când avem încredere în forțele proprii, avem capacitate­a de a depăși obstacolel­e care ne ies în cale. Însă, în timpul pubertății, încrederea în sine a tinerilor scade semnificat­iv. În anul 2014, un studiu realizat de Always arăta că peste jumătate (56%) dintre fete își pierd încrederea în sine în perioada pubertății, multe dintre ele nerecuperâ­nd-o complet niciodată. De atunci, prin campania #CaOFată, Always și-a asumat misiunea de a susține încrederea în sine a tinerelor, astfel încât să-și poată urma visul, oricare ar fi el. Anul acesta, Always continuă misiunea de a susține încrederea în sine a tinerelor, alăturându-se Organizaţi­ei Teach for Romania, al cărei scop este să selecteze și să pregăteasc­ă învățători și profesori talentaţi, motivaţi și cu iniţiativă, pentru a lucra cu elevi, părinţi, învățători, profesori și membri ai comunităţi­lor vulnerabil­e pentru a asigura o educație de cea mai înaltă calitate pentru toți copiii. Oana Cuzino, Andreea Berecleanu și Anca Serea sprijină demersuril­e Always pentru susținerea accesului la educație de calitate. Oana Cuzino, susținător al campaniei, spune: „Susțin cu drag Campania Profesorii Încrederii și te invit și pe tine să o faci“. La rândul său, Andreea Berecleanu spune: „Mulți profesori m-au inspirat și mi-au rămas dragi. Până și profesorul de matematică, deși nu suportam materia. Datorită lui și dragului cu care preda, stăteam și după ore ca să pricep ce nu-mi ieșea din prima.“

Și Anca Serea și-a amintit cu drag de anii de școală: „Profesoara mea dragă a fost doamna de limba română din liceu. O prezență elegantă care, cu mult calm și tact, mi-a dat mereu încredere în mine și în forțele mele“.

Cu toții avem în suflet un profesor de care ne aducem aminte cu drag. Hai să susținem „Profesorii încrederii“și să sprijinim tinerii în drumul lor spre succes!

Cumpără pachetele promoționa­le Always Duo în perioada 1 februarie – 31 martie, iar Always va dona către organizați­a Teach for Romania 1,5% din valoarea produselor vândute, în limita a 180.000 lei, pentru ca 3 profesori să fie susținuti timp de doi ani în eforturile lor de a asigura educație de calitate copiilor din zone vulnerabil­e.

 ??  ??

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania