Femeia

Lecția de stil

-

Lavinia este o îndrăgită interpretă de muzică populară, o femeie frumoasă, care emană stil şi eleganţă inclusiv în costumul popular. Iubeşte tradiţiile, dar în acelaşi timp ştie că frumuseţea se cultivă zi de zi şi că felul în care se îngrijeşte va fi un model pentru fetiţele ei gemene. Datorită lor, Lavinia are un blog de mămici în care povesteşte întâmplări, experienţe şi soluţii ce îmbină tradiţia cu tehnologia modernă.

DIN RITUALUL MEU DE FRUMUSEŢE nu lipseşte niciodată apa micelară BIODERMA Sebium H 20. Este produsul pe care îl folosesc zilnic şi nu îmi lipseşte niciodată din trusa de cosmetice când plec în orice călătorie. Tenul meu este mixt, iar acest produs de demachiere îmi oferă o dublă acţiune: curăţare, îndepărtân­d machiajul perfect, şi tonificare.

AM ÎNVĂŢAT CĂ frumuseţea şi echilibrul interior sunt foarte importante pentru orice femeie, dar mai ales pentru o mamă care trebuie să fie un model pentru copii. În momentul în care tu eşti bine cu tine, acest lucru se simte, iar copiilor le dă aripi. Lecţia cea mai de preţ pe care vreau să le-o dau fetelor mele în materie de modă este să fie cât mai feminine; dulapul lor este plin de rochiţe, culori pastelate, fluturi, păpuşi. Graţia şi feminitate­a sunt arme imbatabile într-o lume dominată de răutate şi dezechilib­ru. Geaca de blugi este preferata mea în acest sezon pentru că se potriveşte în orice combinaţie vestimenta­ră. Cred că moda este trecătoare, însă stilul personal este nemuritor. Încerc să fiu la zi cu noutăţile, însă le adaptez personalit­ăţii mele.

CÂND VREAU SĂ MĂ RELAXEZ, citesc. Aceasta este relaxarea mea preferată. Cartea mea preferată este Mănâncă, roagă-te, iubește. Cred că orice femeie se poate regăsi măcar un pic în paginile ei. Dar, de când am născut gemenele, aceste momente de linişte sunt din ce mai rare, aşa că mă mulţumesc cu câteva clipe de tihnă când îmi beau cafeaua dimineaţa în grădină. Vara, îmi place teribil să merg în grădină, să copilesc roşiile plantate, să aud păsărelele şi să mă bucur de natură. Şi ăsta este un mod de relaxare. Sunt foarte legată de pământ şi de obiceiuril­e vechi, cumva îmi trag forța din lucrurile simple.

 ??  ??
 ??  ?? Geacă H&M Denim Apă micelară Bioderma Sensibio H2O
Geacă H&M Denim Apă micelară Bioderma Sensibio H2O
 ??  ??

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania