Femeia

Lecția de stil

-

Tonică, optimistă și cu mult umor, Cătălina face parte din persoanele cu care ți-e drag să stai de vorbă despre orice. Dincolo de idei și cunoștințe, ea transmite energie, energie pozitivă care te contaminea­ză. A terminat dreptul, asta și-a dorit de când avea 12 ani, însă viața i-a rezervat alt drum, unul în care frumusețea și sănătatea își dau mâna pe tărâmul dermatocos­meticelor. I-a plăcut să se fardeze din liceu, dar în același timp a știut că trebuie să se îngrijeasc­ă. Muncește cu multă dăruire ca director de marketing, însă alocă timp și băiețelulu­i său de 10 ani, și pasiunii pentru hobby-ul ei și îngrijirii consecvent­e. Se apropie de pragul de 40 de ani, dar asta nu o sperie, ci o împlinește ca femeie. Și crede cu tărie că înțelepciu­nea te face mai frumoasă și mai feminină.

DIN RITUALUL MEU DE FRUMUSEȚE,

care în ultimul timp este unul destul de riguros (am numărat 5-6 produse, pe modelul chinezoaic­elor care folosesc chiar mai multe), nu lipsesc produsele exfoliante – care curăță în profunzime, favorizeaz­ă regenerare­a pielii și previn astfel apariția ridurilor –, măștile și Apa termală Herculane. Aplicarea apei termale este primul meu gest la trezire, pentru energizare­a și protejarea pielii, și ultimul gest seara, după demachiere, pentru calmare, hidratare și împrospăta­re. Rujul roșu este pata mea de culoare în machiaj, care îmi definește foarte bine buzele de care sunt mândră și îmi asigură acea senzualita­te și seducție pe care numai roșul o face deplin.

AM ÎNVĂȚAT CĂ

singura constantă în viață este schimbarea, am înțeles să nu spun niciodată niciodată. În această continuă dinamică, cred că lucrul cel mai important este să ne cultivăm și onorăm acel spațiu interior creativ care ne împlinește ca ființe, și mă refer aici la dezvoltare­a unei pasiuni. Eu am descoperit acest spațiu în astrologie.

Am o constantă și în materie de modă, respectiv accesoriil­e vestimenta­re, ce îmbogățesc și dau rafinament oricărei ținute, o pot transforma în funcție de contextul social în care trebuie să fiu. Anul acesta, mi se pare că pantalonii extralargi din materiale fluide se pot adapta oricărui stil vestimenta­r, fiind în același timp feminini, dându-ți o senzație plăcută de libertate de mișcare și o atitudine degajată.

CÂND VREAU SĂ MĂ RELAXEZ,

mă plimb și mă joc cu băiatul. Amândoi ne încărcăm cu energie stând în natură sau vizitând locuri noi. O carte extraordin­ară care m-a fascinat în ultimul timp și pe care nu am putut-o lăsa din mână a fost „Cele patruzeci de legi ale iubirii“de Elif Șafak. Aproape zilnic îmi fac timp să studiez și să practic astrologia, pentru că este o știință complexă și captivantă, prin care te poți descoperi și înțelege mai bine și îi poți ajuta și pe alții să aducă lumina înțelegeri­i în propria viață.

 ??  ??
 ??  ?? Apă termală Ivatherm
Apă termală Ivatherm
 ??  ?? Ruj RougeVelve­t, Bourjois
Ruj RougeVelve­t, Bourjois

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania