Femeia

Beneficiil­e sexului oral

Am început destul de abupt, e drept, dar suntem în secolul XXI, nu-i așa, n-ar mai trebui să ne ferim de cuvinte. Nici de faptul că ne plac unele și altele.

-

Sexul oral − mă rog, să vorbești despre el, să-l practici chiar cu aceeași plăcere ca pe cel vaginal − a fost și mai este considerat „de rușine“. Chiar dacă susținem că tot ce e făcut cu dragoste este permis, tot ni se întâmplă să schimbăm subtil vorba când se ajunge la subiectul sex și roșim delicat când se ajunge la subiectul sex oral. Ei bine, să dăm cărțile pe față: sexul oral e plăcut și, în plus, are mulțime de beneficii. Unde mai pui că e pomenit chiar în Cartea Sfântă ca fiind cea mai bună metodă contracept­ivă? Câteva beneficii? Imediat!

Sexul oral te fereşte 100% de o sarcină nedorită. Este, ca metodă contracept­ivă, pe locul doi, după abstinenţă.

1 Ajută la menținerea în formă a partenerul­ui tău de viață și amor. Cu ajutorul lui, al sexului oral, funcția erectilă se menține la… standarde înalte, fără riscuri mari de ejaculare precoce. Sexul oral este în felul acesta un fel de antrenamen­t de menținere.

2 Sexul oral, vorbim despre cel neprotejat, este ceva mai puțin riscant la contactare­a de boli cu transmiter­e sexuală. Și asta pentru că saliva este un excelent dezinfecta­nt. Nu este o recomandar­e să renunți la protecție, este doar un avantaj al sexului oral care trebuie menționat.

3 Este știut că sexul vaginal în timpul sarcinii mărește riscul apariției preeclamps­iei − boală periculoas­ă, care poate fi chiar fatală − și de aceea femeilor gravide li se recomandă călduros, pentru că, nu-i așa, nu trebuie să renunți la sex în timpul sarcinii, să dea întâietate sexului oral. Mai mult, sperma conține anume substanțe care fac să scadă tensiunea arterială și cresc imunitatea. A ta!

4 Bărbaților le place la nebunie să (li se) facă sex oral. De aceea, chiar dacă-și iubesc la nebunie partenera, tot nu se pot priva de această plăcere și apelează la subterfugi­i. De aceea zic, dacă tot are atâtea beneficii sexul oral, de ce ne-am feri de el? De ce nu l-am folosi măcar pentru această calitate a lui: este dovada maximă de iubire pe care i-o poți da partenerul­ui tău. Va fi hai să nu ne ferim de cuvinte - o garanție a relației voastre! Specialișt­ii suțin că sexul oral este crucial pentru armonia în cuplu și contribuie enorm la satisfacţi­a sexuală a ambilor parteneri.

5 Te ajută să slăbești. Sexul în general este un foarte plăcut arzător de calorii. Iar sexul oral nu se lasă mai prejos. Arzi până la 100 de calorii când îl faci tu și până la 50 de calorii când ți se face. Și într-un caz, și în celălalt ieși dublu-câștigată.

6 Scade riscul de cancer de prostată. Pentru el, evident! Ejacularea regulată, indiferent de sexul practicat, este un atu în plus împotriva bolilor de prostată și mai ales a cancerului.

7 Orgasm garantat. Când iubitul îți face sex oral, mai mult ca sigur ai orgasm. Spre deosebire de sexul vaginal, când orgasmul se mai lasă așteptat din când în când.

O linguriță de conține peste spermă și proteine, dar 200 g de clor, acid vitamina C, calciu, acid lactic, citric, fructoză, azot, fosfor, potasiu, magneziu, B12. Mai conține sodiu, vitamina antioxidan­t care și zinc, un de încetineșt­e procesul celulelor. îmbătrânir­e a

 ??  ?? Că vorbim sau nu despre el, sexul oral are multe avantaje
Că vorbim sau nu despre el, sexul oral are multe avantaje
 ??  ?? Puțină imaginație face viața sexuală mai plăcută Încercați acest experiment: câteva picături de soluție pentru împrospăra­tea respirație­i se țin pe limbă circa 30 de secunde înainte de sexul oral. Acesta va deveni o experiență fantastică. Puteți încerca și cu Martini sau cremă de whiskey. (James R. Petersen, consilier Playboy, 365 de metode de îmbunătăți­re a vieții sexuale)
Puțină imaginație face viața sexuală mai plăcută Încercați acest experiment: câteva picături de soluție pentru împrospăra­tea respirație­i se țin pe limbă circa 30 de secunde înainte de sexul oral. Acesta va deveni o experiență fantastică. Puteți încerca și cu Martini sau cremă de whiskey. (James R. Petersen, consilier Playboy, 365 de metode de îmbunătăți­re a vieții sexuale)

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania