Femeia

Horoscop

CAPRICORN (21 decembrie-19 ianuarie)

-

Așteptăm vara pline de speranță și optimism. Sentimenta­l, suntem cam exigente și totodată vulnerabil­e afectiv, iar după 13 iunie căutăm treptat o rezolvare – vom dori să dăm cărțile pe față în relațiile mai puțin fericite și se poate ajunge deopotrivă la lupte de orgolii ori distanțări, dar și la consolidar­ea acelor legături care au cunoscut o creștere autentică începând din a doua parte a lunii ianuarie. Luna Plină din 28 iunie va indica în mod concret obstacolel­e pe care le avem de depășit și deschide o perioadă de aproape cinci luni în care va trebui să îmbunătăți­m modul cum acționăm, fără a pierde din vedere scopul propus.

GEMENI (22 mai-21 iunie)

Ești avantajată până în 22 iunie; la Luna Nouă din 13 iunie, fă-ți planuri pentru un an de-acum încolo. Dorești să ai un loc al tău care să îți placă și în care să te simți în siguranță alături de persoana iubită. În a doua parte a lunii, vei face multe deplasări în acest scop, chiar dacă îți va fi greu să te descurci cu serviciul. Din 27 iunie, vei descoperi că singurul mod prin care îți poți realiza visurile este să schimbi ceva în maniera de lucru (poate instrument­ele sau locul).

BERBEC (21 martie-20 aprilie)

Dacă la început vei crede că te poți înțelege într-o oarecare măsură cu cei din jur, în final câțiva membri ai familiei îți vor da de furcă mai mult decât bănuiai. Vei constata că altruismul tău uneori îți prejudicia­ză siguranța materială și sufleteasc­ă. Din 27 iunie, Marte intră în mișcare retrogradă – ține seama la evenimente­le care precedă această dată pentru că în lunile următoare vei începe să revizuieșt­i planuri, prietenii, speranțe, idealuri.

TAUR (21 aprilie-21 mai)

Vei dori să te distanțezi de o persoană care simți că pune presiune asupra ta, chiar cu riscul de a fi considerat­ă rigidă ori necomunica­tivă. Confortul tău sufletesc este mai presus de orice și simți că nu poți da înapoi. Din 14 iunie căminul și viața personală vor reprezenta cea mai mare prioritate, de care va fi bine să te ocupi, mai ales că este posibil să apară niște schimbări la serviciu pe parcursul verii. Dacă susții examene, pregătește-te foarte temeinic!

RAC (22 iunie-22 iulie)

Ai multe așteptări de la partener și în general de la ceilalți. Este bine să stabilești legături cu cei apropiați, să comunici și să fii cât mai deschisă la orice informație, mai ales după Luna Nouă din 13 iunie. Luna Plină de la finele lunii va fi un test de rezistență pentru tine: vei rămâne doar în relațiile care au viitor și se vor rediscuta termenii unui job în care ți-ai pus speranțe. Fii econoamă și extrem de prudentă cu locul în care îți păstrezi banii!

LEU (23 iulie-22 august)

Vei fi implicată în discuții și negocieri cu asociați ori prieteni aflați la distanță. Îți faci proiecte la Luna Nouă din 13 iunie, dar ar fi bine să nu semnezi deocamdată contracte pe termen lung. Întreaga perioadă este potrivită încheierii unor socoteli vechi, încetării unor relații ascunse ori nefuncțion­ale. E vremea discuțiilo­r deschise, fără ocolișuri, prin care se poate limpezi situația unei locuințe ori a unui parteneria­t bazat mai mult pe obligații decât pe sentimente.

FECIOARĂ (23 august-21 septembrie)

Te preocupă foarte mult banii câștigați la serviciu, dar și din afaceri ori investiții. Dacă dorești să obții o nouă slujbă, fă demersuril­e necesare în zilele de după Luna Nouă din 13 iunie. Ai o foarte bună comunicare cu partenerul și puteți pune la punct proiecte. Ai grijă cu tendința ta de a răspunde uneori cu răceală nevoilor afective ale celuilalt. Implică-te serios în relațiile cu adevărat valoroase și renunță la cele de conjunctur­ă!

BALANȚĂ (22 septembrie-22 octombrie)

Ai vrea să te distrezi mai mult, dar vei simți presiunea obligațiil­or sociale și familiale. Vrei să fii văzută ca o persoană ce își asumă grija celor dragi și apropiați, dar este posibil ca lucrurile să se petreacă invers. Încercăril­e de a stabili un dialog cu copiii vor dura foarte puțin și în curând vei descoperi că trebuie s-o iei de la început. Ultima săptămână din iunie va fi mai bogată în evenimente și, vrând-nevrând, va trebui să renunți la distracție și comoditate.

SCORPION (23 octombrie-21 noiembrie)

Partenerul are opinii diferite și, chiar dacă la început pare să existe un acord între voi, în curând vei vedea că lucrurile iau o altă turnură. Discuțiile cu unul din părinți devin tranșante și se pune problema renunțării la un bun, la o locuință ori la un parteneria­t valoros. Este mai bine să îți iei un răgaz deocamdată și să vezi dacă nu cumva ai greșit în trecut față de aceste persoane. Poți finaliza niște cursuri care îți vor schimba traiectori­a profesiona­lă.

SĂGETĂTOR (22 noiembrie-20 decembrie)

Vrei să intri într-o asociere, să te însoțești cu cineva și veți discuta intens despre acest subiect. Se pune problema unor bunuri comune sau a unor bani de care celălalt nu dispune. Dacă relația este serioasă, faceți-vă planuri la Luna Nouă din 13 iunie, dar nu semnați nimic deocamdată. Așteptați câteva luni să se limpezeasc­ă anumite chestiuni financiare și cheltuieli pe care le mai ai de făcut. Fii deosebit de prudentă în conversați­i și în deplasări! Ca de obicei, muncești mult și crezi că banii câștigați vor fi suficienți. Pe de altă parte, simți că partenerul nu este foarte mulțumit sau implicat în relație, ceea ce te mâhnește și te face să te îndoiești inclusiv de propria-ți valoare. Încearcă să deschizi discuția despre așteptăril­e sale și cântăriți tot ce ați făcut din ianuarie până în prezent – ai putea descoperi că diferențel­e dintre voi sunt complement­are. Dacă însă ai bănuieli de infidelita­te...

VĂRSĂTOR (20 ianuarie-18 februarie)

Te preocupă relația cu copiii în mod special și pe bună dreptate – poate au de susținut examene ori au nevoie de îngrijire. Pe de altă parte, ar trebui să acorzi o atenție specială stării tale de sănătate. Puțină mișcare, o alimentați­e potrivită modului tău de viață și mai ales o stare psihică echilibrat­ă ar trebui să fie priorități­le în acest interval. Partenerul te solicită foarte mult și ar fi bine să observi starea relației voastre cu luciditate.

PEȘTI (19 februarie-20 martie)

Îți cauți un loc călduț și te gândești intens, uneori doar în secret, la o soluție cât mai plăcută. E greu să îți exprimi sentimente­le și dorințele secrete, dar ele sunt foarte puternice, aproape te răscolesc. Cea mai potrivită variantă ar fi să-i spui direct persoanei iubite ce simți, dar cu înțelepciu­ne. Dacă ai de susținut examene, va trebui să muncești înzecit. La finele lunii, se pune problema schimbării, cel puțin pentru o perioadă, a programulu­i zilnic cu care erai obișnuită.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Nicole Kidman, n. 20 iunie 1967
Nicole Kidman, n. 20 iunie 1967
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania