Femeia

Trup sculptat pas cu pas

Chiar dacă nu vei reuși să-ți sculptezi trupul în timp record, un pic de tonus și doza substanția­lă de catifelare vor face diferența când vei păși pe plajă.

-

Cu o floare nu se face primăvară. Și acest proverb se aplică inclusiv în frumusețe. Ca atare, trebuie să ne creăm un ritual de îngrijire pe care săl respectăm cu strictețe pentru a constata în timp rezultatel­e. Chiar și câteva ședințe sunt mai bune decât nimic și, dacă vrei să arăți cât mai bine în costum de baie, treci la treabă! Am selectat cele mai eficiente tratamente pentru un trup frumos. Profită de vară și dă tonus trupului tău.

Exfoliere și tonificare

Înainte de duș, perie corpul pe pielea uscată de jos în sus, începând cu picioarele, trunchiul, brațele și terminând cu spatele. Această tehnică durează numai un minut, dar este revigorant­ă, exfoliază ușor pielea și dinamizeaz­ă circulația sângelui, ceea ce face pielea mai fermă. În plus, acest masaj stimulează și organele interne, ajută sistemul limfatic și contribuie la eliminarea celulitei. Și este gratis!

 ??  ?? Vei fi mândră de trupul tău dacă vei respecta câțiva pași în îngrijirea lui
Vei fi mândră de trupul tău dacă vei respecta câțiva pași în îngrijirea lui

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania