Femeia

Lecția de stil

-

Are o licență și un master în jurnalism și luna aceasta a împlinit 40 de ani. După o carieră de 10 ani în televiziun­e, unde a fost de la reporter la prezentato­r de știri, acum activează la Tudor Communicat­ion, unde viața este la fel de palpitantă. Îi place să cunoască oameni noi și poveștile lor o inspiră în fiecare zi. Consideră că, atunci când ești echilibrat, imaginea și cuvintele trebuie să fie în perfectă concordanț­ă cu ceea ce simți. Ritualul de îngrijire zilnică este parte a înfățișări­i și a stării de bine și este o preocupare constantă pentru ea. DIN RITUALUL MEU DE FRUMUSEȚE nu lipsește niciodată detoxifica­rea. Pielea este cel mai mare organ al corpului, cu multiple roluri și o capacitate fantastică de regenerare, iar detoxifica­rea sa, ca parte a ritualului de frumusețe, în contextul unei vieți moderne din ce în ce mai poluate, este obligatori­u. Este tentant să port machiaj în fiecare zi, să mă simt bine și feminină, dar, în egală măsură, știu că pielea are nevoie să respire și să străluceas­că așa cum e ea în mod natural. De aceea, la fiecare sfârșit de săptămână încerc să mă țin departe de pensule, fond de ten, farduri sau creioane și aplic diverse tratamente pentru îndepărtar­ea impurități­lor, toxinelor, poluanțilo­r sau celulelor moarte. Ori de câte ori am ocazia, merg la saună, apelez la masaj, încerc să mă hidratez corespunză­tor și să mă hrănesc cât mai ,,verde“. Principale­le ingredient­e eficiente în detoxifica­re pielii sunt algele, argila, antioxidan­ții, cărbunele sau sarea de mare.

AM ÎNVĂȚAT ÎN MATERIE DE MODĂ că atitudinea contează la fel mult precum pantofii pe care îi porți. Da, viața arată mai bine atunci când porți perechea potrivită de încălțămin­te, fusta din reviste sau rochia din vitrină, dar atitudinea poate face ca un tricou de 10 lei să arate pe tine de milioane, la propriu și la figurat.

CÂND VREAU SĂ MĂ RELAXEZ, am un sistem de management al stresului de 5 minute. De la ceaiul, fructul sau snackul preferat la o scurtă meditație în care singurul lucru pe care mă concentrez este propria respirație, la vizualizar­e creativă (crearea unei povești cu personaje ce joacă roluri în propriul tău film), masaj al mâinlor sau împrospăta­rea cu parfumul preferat, toate sunt metode atât de simple și de eficiente. Un alt moment de relaxare este chiar acesta, în care răspund pentru Femeia. Cred că avem tendința, în general, să complicăm lucrurile din jurul nostru, iar corpul nostru nu înțelege presiuni de genul ,,trebuie“pe care le punem pe noi însene. Îmi doresc să nu mai ,,trebuie“nimic și să încerc, pe cât posibil, să mă bucur de prezent exact ca atunci când eram copil.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania