Femeia

Poate ți se pare că volanele sunt prea copilăreșt­i pentru a le purta, însă ele sunt în tendințe la acest sfârșit de vară.

-

Poate ți se pare că volanele sunt prea copilăreșt­i pentru a le purta, însă ele sunt în tendințe la acest sfârșit de vară. Sunt feminine, versatile și ușor de asortat, încât te vor cuceri de la prima purtare! Iată câteva ținute pentru a te inspira să încerci modele și culori diferite. elegant

O ținută care se pretează la un eveniment select, fiind în același timp elegantă și comodă: salopeta cu volanul aplicat este o piesă de bază din garderoba ta. Cu diferite accesorii, vei avea nenumărate variante de purtat.

accente colorate

Culoarea puternică se va purta și în această toamnă, așa că fusta cu volane într-o nuanță tare este de nelipsit din opțiunile tale pentru stilul de zi cu zi. Asortată la o cămașă albă, va fi potivită pentru birou, dar, dacă alegi un maiou cu dantelă, vei fi pregătită pentru orice petrecere.

inspirație spaniolă

Se știe că volanele sunt specifice ținutelor tradiționa­le din Spania, așa că merită să te inspiri și tu din ele. Fusta cu volane te va duce cu gândul la vacanțele petrecute pe coastele colorate ale acestei țări latine.

feminin la superlativ

Ce poate fi mai feminin decât o rochie midi cu detalii de volane? Dacă o alegi și într-o nuanță puternică, poți afirma că va fi piesa de rezistență din garderoba ta!

look de weekend

Fie că adopți o ținută relaxată, fie că vrei un look mai special, iată că volanele se dovedesc a fi o opțiune foarte bună. Asortează-ți perechea favorită de jeanși la o bluză diafană cu volane și ești gata de o ieșire în parc cu copiii sau de un prânz cu prietenii.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania