Femeia

Trecerea de la vară la toamnă îți poate da bătăi de cap în ceea ce privește vestimenta­ția, însă iată că există un truc salvator: lungimea maxi.

Trecerea de la vară la toamnă îți poate da bătăi de cap în ceea ce privește vestimenta­ția, însă iată că există un truc salvator: lungimea maxi. Fie că îți plac rochiile boho chic, fie că vrei să te simți comod și porți salopetă sau un mix de fustă și bluz

-

Gata de petrecere

Rochia lungă asimetrică este opținunea perfectă pentru evenimente de sfârșit de vară.

Poți adopta un look mai senzual asortându-i o pereche de sandale cu toc și un plic strălucito­r sau, dacă vrei o ținută lejeră pentru o seară romantică, sandalele fără toc și un colier simpatic vor întregi armonios ținuta.

Rochie BSB, 459 lei

Colier Reserved, 39,90 lei Sandale Parfois, 119 lei

Inul, mereu perfect

O ținută din in te va face să te simți comodă, dar și în tendințe în același timp. De ce? Pentru că acest material este vedeta sezonului cald, datorită texturii răcoroase, dar și pentru că te duce cu gândul la vacanță.

Cămașă H&M, 159,90 lei

Fustă Marks&Spencer, 179,90 lei Sandale Enzo Bertini, 329,90 lei Curea Parfois, 69,90 lei

Colier Meli Melo, 49,99 lei

Pălărie Reserved, 59,90 lei

Culori de vară

Albastrul, galbenul, verdele și albul sunt de nelipsit din garderoba ta! Mai ales imprimate pe o rochie care te va pune în valoare, indiferent de momentul zilei în care o porți. Asortează-i o pereche de sandale cu toc mediu și o geantă stil coș pentru un look complet.

Rochie Marks&Spencer, 389 lei Geantă Parfois, 159 lei

Sandale Bata, 289 lei

Brățară BSB, 69,90 lei

Mix&match

Se poartă mixul de piese vestimenta­re realizate din același material. Așa că o bluză și o fustă maxi asortate pot fi o opțiune pentru o ținută de efect dacă mergi la un eveniment de zi sau de seară. Atenție la accesoriil­e alese: atunci când ai o ținută imprimată, ele trebuie să fie cât mai simple și în ton cu nuanțele ținutei!

Bluză Peek&Cloppenbur­g, 279,90 lei Fustă Peek&Cloppenbur­g, 379,90 lei Colier Reserved, 59,90 lei

Geantă Bata, 299 lei

Verde imperial

Poartă culori! Mai ales dacă ai o piele atinsă de soare, culorile tari ți se vor potrivi perfect. Iar lungimea maxi se pretează la o salopetă dedicată evenimente­lor speciale. Dă un plus de strălucire ținutei cu accesorii aurii!

Salopetă Motivi, 329 lei Curea Meli Melo, 59,99 lei

Inspirație etno

Inspiră-te din imprimeuri­le tradiționa­le și poartă o rochie lungă ce amintește de rochiile purtate și realizate de bunicile noastre. O pereche de sandale din piele întoarsă și un coș din rafie vor fi accesoriil­e perfecte pentru această ținută.

Rochie Peek&Cloppenbur­g, 399 lei

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? FASHION EDITOR: Luminița Făurescu FOTOGRAF: Radu Chindriș (Avenue Models)MODEL: Liza HvorsMACHI­AJ: Dana PetrinaCOA­FURĂ: Andreea Stancu Fotografii­le au fost realizate la Merlock- Restaurant.Mulțumim pentru sprijin.
FASHION EDITOR: Luminița Făurescu FOTOGRAF: Radu Chindriș (Avenue Models)MODEL: Liza HvorsMACHI­AJ: Dana PetrinaCOA­FURĂ: Andreea Stancu Fotografii­le au fost realizate la Merlock- Restaurant.Mulțumim pentru sprijin.

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania