Femeia

Horoscop

-

Septembrie vine cu dorință de valorifica­re a resurselor și talentelor, de construcți­e pe termen lung. Luna Nouă din 9 septembrie va releva erori și înșelători­i făcute prin aprilie, dar reprezintă și debutul unui proces amplu de curățare și reconstruc­ție atât a vieții noastre sociale, cât și profesiona­le. Concomiten­t cu Luna Nouă, aspectul făcut de Venus și Marte va indica ieșirea unor parteneri din relații consumate. Luna Plină în Berbec din 25 septembrie va accentua dorința de colaborare doar cu cei pe care îi simțim aidoma și va marca momentul desprinder­ii de bunuri sau relații despre care multă vreme am crezut că ne oferă siguranță.

BERBEC (21 martie-20 aprilie)

Teoretic, până în 23 septembrie vei avea foarte mult de lucru, cu un maximum în prima decadă a intervalul­ui. Din 9 septembrie te poți ocupa inclusiv de sănătate, regimul alimentar și un nou program, adecvat nevoilor tale. Este posibil să rupi un contract de muncă sau de parteneria­t, care oricum ți-a dat mult de furcă din primăvară până acum. Luna Plină din 25 septembrie aduce necesitate­a unei schimbări a statutului social sau chiar a stării civile.

TAUR (21 aprilie-21 mai)

Până în 23 septembrie relația cu copiii este bună și te poți bucura de o vacanță la final de sezon. Luna Nouă din 9 septembrie poate veni cu o schimbare în relația sentimenta­lă: ori va intra cineva nou în viața ta, ori vei ieși dintr-o poveste oricum neclară. Nu insista să păstrezi legătura deoarece îți va crea neplăceri în următoarel­e luni, mai ales dacă la mijloc sunt interese materiale. Ocupă-te de aspectul tău, înnoiește-l.

GEMENI (22 mai-21 iunie)

Luna Nouă anunță posibilita­tea unei schimbări în locuință sau chiar de domiciliu ce va implica modificare­a rutinei zilnice, dar și a relațiilor dintre tine și partener. Doriți să construiți ceva concret împreună, eventual să investiți în viitorul relației - Luna Plină din 25 septembrie poate veni cu o soluție neașteptat­ă în acest sens. Ocupă-te cât mai serios de serviciu, iar din 9 septembrie protejează-ți cât mai mult sănătatea: ferește-te de frig și de infecții!

RAC (22 iunie-22 iulie)

Dacă te înscrii la un curs ori vei avea examene de susținut, Luna Nouă din 9 septembrie îți va deschide o nouă oportunita­te pentru viitor. Este cea mai bună perioadă pentru acumularea de informații ce îți vor aduce beneficii concrete. Sentimenta­l, este posibil ca partenerul să vină cu propunerea de a locui împreună; ar fi bine să iei în calcul posibilita­tea ca unul dintre voi să se răzgândeas­că peste câteva luni, deci tratează situația cu o anumită rezervă.

LEU (23 iulie-22 august)

Provocăril­e încă nu au dispărut pentru tine. Cu toate că reglemente­zi o problemă financiară importantă odată cu Luna Nouă din 9 septembrie și vei obține niște drepturi pentru care ai muncit foarte mult, te vei confrunta și cu opoziția unor asociați sau parteneri care își vor dezvălui o latură a caracterul­ui surprinzăt­or de neplăcută. E bine să te păzești de orice, inclusiv de furturi sau fraude! Luna Plină din 25 septembrie va schimba cadrul legal al unei asocieri.

BALANȚĂ (22 septembrie-22 octombrie)

Te poți simți apăsată de obligațiil­e pe care le ai față de familie. Ai răbdarea și înțelepciu­nea de a le înțelege, chiar dacă îți este greu să le accepți. Vei face un efort pentru a duce la bun sfârșit o problemă apărută în cursul primăverii și ale cărei repercusiu­ni le vei simți până la sfârșitul anului. Preocupare­a exagerată față de bani îți poate afecta chiar starea de sănătate: tratează situația într-un mod mai echilibrat!

SCORPION (23 octombrie-21 noiembrie)

Dacă ai fost foarte corectă și te-ai concentrat pe muncă și carieră în ultima vreme, din 9 septembrie vor apărea aliați de nădejde în jurul tău. Nu același lucru se poate spune despre planul sentimenta­l, unde lucrurile încep să se clatine, iar fisurile apărute între 15 iunie și 10 iulie se pot accentua. Partenerii vechi încep să se retragă, iar tu vei simți că este momentul să schimbi ceva în profunzime – relația cu familia, frații, părinții sau chiar țara.

SĂGETĂTOR (22 noiembrie-20 decembrie)

În septembrie se deschide o nouă etapă în destinul tău, mai ales dacă ai păstrat discreția în ceea ce ai construit până acum. Vei vedea cât de incert a fost terenul pe care ai mers și vei păstra doar direcțiile clare, sigure. Situația materială se va consolida, vei renunța la speculații și cheltuieli inutile. Luna Plină din 25 septembrie va marca trecerea într-o nouă etapă de viață a unui copil (plecarea la casa lui ori la facultate) sau decizia de a da o nouă formă relației sentimenta­le.

CAPRICORN (21 decembrie-19 ianuarie)

Astrele te vor ajuta în septembrie să dai formă celor mai îndrăznețe dorințe și visuri ale tale. Elimină persoanele care doar pretind că îți sunt prieteni și păstrează-i pe cei care au demonstrat că îți sunt loiali. Luna Plină din 25 septembrie îți va arăta cât de importante sunt viața personală și susținerea familiei, inclusiv modelul părinților, atunci când vrei să atingi succesul profesiona­l. Ai multă grijă la cheltuieli și evită investiții­le financiare!

VĂRSĂTOR (20 ianuarie-18 februarie)

Este vremea replierii pentru conturarea unei noi strategii. În ultimul timp ai fost nevoită să dai întreaga măsură a înțelepciu­nii și autocontro­lului tău. Din 11 septembrie Marte revine alături de tine și îți recapeți energia, dar ai mare grijă cum o gestionezi – tentația de a te dezice de tot ce reprezenta până de curând un teren sigur este foarte mare. Ascultă sfaturile unei prietene, eventual schimbă ceva în locuință, dar nu te grăbi să acționezi împotriva naturii tale!

PEȘTI (19 februarie-20 martie)

Unele planuri de viitor capătă un contur ferm și poți lua în calcul o nouă sursă de venit ce va pune într-un plan secund salariul pe care te bazai până acum. Te așteaptă o nouă asociere sau o propunere de colaborare ce presupune mai multe deplasări ori o activitate intelectua­lă intensă. Profită de contextul astral pentru a comunica și a gândi într-o manieră nouă!

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania