Gradina Mea de Vis

Therme lansează 3 noi parcuri naturale unice în Europa

Echilibru oriental ș i lin i ș te primordial­ă, la doar 10 minute de agita ț ia ora ș ului

-

Therme București, cel mai mare centru de relaxare, distracție și wellness din Europa, construit greenfield, inaugureaz­ă luna aceasta două parcuri urbane tematice. Continuă proiectul de extindere și înverzire a complexulu­i, cu peste 10.000 mp de spațiu verde unic prin concept, execuție și atmosfera creată și peste 20.000 de plante perene și arbori.

Parcurile urmează să fie lansate în mai multe etape, două dintre ele în luna august și un al treilea până la sfârșitul acestui an. Toate cele trei parcuri au fost proiectate de Sicco de Boer, arhitect olandez, unul dintre cei mai apreciați designeri de parcuri-concept la nivel internațio­nal.

Parcul Feng Shui este un adevărat spectacol de vegetație și arhitectur­ă, cu peste 120 de specii de plante perene și 40 de specii de copaci, acoperind o suprafață de 4.900 de mp. Cele opt grădini din cadrul parcului simbolizea­ză elementele echilibrul­ui primordial dispuse conform legilor străvechi ale armoniei dintre om și natură.

Parcul Pangea este un puzzle imens de vegetație, întins pe 3.800 mp, într-o atmosferă care redă liniștea primordial­ă, înainte ca Pământul să arate așa cum îl știm azi. Printre arborii-vedetă ai acestui parc se numără mesteacănu­l negru (Betula Nigra), considerat pomul vieții la germani, celți și scandinavi, Ginkgo biloba, nucul japonez, descris în cărțile de medicină chineză încă de acum mii de ani.

 ??  ??

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania