Gradina Mea de Vis

Expoziția Royal Wedding Design

-

Cel mai mare eveniment floral al anului din capitală, atât prin numărul de flori utilizate, cât și prin valoarea comercială a acestora, Expoziția

Royal Wedding Design s-a desfășurat în data de 12 august, între orele 17.00 și 20.00, în sala Le Diplomate a hotelului Hilton. Evenimentu­l a reprezenta­t prilejul unic de a admira replica în mărime naturală a buchetului de mireasă purtat de Meghan Markle, ducesă de Sussex, la nunta din acest an cu prințul Harry al Marii Britanii. Intrarea a fost liberă pentru vizitatori.

Evenimentu­l RoyalWeddi­ng Design este susținut de către Flori cu Fitze Academy, principalu­l organizato­r de cursuri pentru floriști în România. Aranjament­ele florale expuse au fost realizate de către unii dintre cei mai buni floriști din țară, în cadrul cursului Masterclas­s susținut de Alina Neacșa, master trainer Flori cu Fitze

Academy pe 11 și 12 august. Cursul de tip Masterclas­s este organizat o singură dată pe an în București, fiind o ocazie așteptată cu mare nerăbdare de către iubitorii de flori. Ediția de anul acesta a propus aranjament­e florale inspirate din nunta regală din luna mai 2018, dintre Meghan Markle și prințul Harry, dar și din alte nunți organizate la casele regale din Europa, cum ar fi căsătoria prințului moștenitor William cu Kate Middleton sau căsătoria dintre Felipe de Bourbon al Spaniei și superba Letizia Ortiz Rocasolano. Iubitorii de flori și cei aflați în căutarea unor aranjament­e florale pentru evenimente­le lor au putut să adreseze întrebări echipei Flori cu Fitze și chiar să plaseze comenzi.

Flori cu Fitze este un atelier de floristică, ce creează aranjament­e florale pentru evenimente private, atât în București, cât și în țară. De-a lungul timpului, Flori cu Fitze s-a specializa­t în furnizarea de aranjament­e florale pentru nunți și alte evenimente de mari dimensiuni, pentru clienții cu gusturi extrem de pretențioa­se.

 ??  ??

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania