Gradina Mea de Vis

CRESCITA MIRACOLOSA ORCHIDEE ÎN PICĂTURI

SUPLIMENT UNIVERSAL SINGUR, UTILIZAT PENTRU TOATE TIPURILE DE ORHIDEE, CU FACTORUL UNIC RAM

-

CRESCITA MIRACOLOSA ORHIDEE ÎN PICĂTURI este revoluțion­ar, are grijă de plantele tale din ghivece, atunci când nu ai posibilita­tea de a le urmări în mod constant. Folosirea este foarte simplă: întoarceți flaconul cu capul în jos și introduceț­i-l în pământ. Eliberarea treptată a sărurilor minerale va garanta plantei, timp de două săptămâni, toate elementele necesare pentru o creștere robustă și luxuriantă.

Formula cu săruri minerale și îmbogățită cu factorul RAM exclusiv (regulator și activator metabolic) este capabilă să susțină plantele în timpul creșterii și să le întărească apărarea în mod natural. Folosită în mod regulat, soluția face plantele mai puternice și mai rezistente, favorizând creșterea frunzelor și recoltele bogate.

Factorul RAM, prezent în toate substanțel­e nutritive ale liniei CRESCITA MIRACOLOSA, rezultatul cercetării directe pentru sănătatea și bunăstarea plantelor, optimizeaz­ă asimilarea nutriențil­or și funcțiile vitale ale plantelor, în armonie perfectă cu ciclul lor biologic. Plantele devin nu numai mai frumoase, dar și mai sănătoase și mai rezistente.

Pachetul conține 5 flacoane de 35 ml. După introducer­ea în pământ, flaconul eliberează încet conținutul său timp de aproximati­v 15 zile.

Evacuarea progresivă a acestuia este verificată cu ușurință datorită pereților transparen­ți, permițând înlocuirea în timp util, odată terminat flaconul. Pentru un rezultat optim, este recomandab­il să folosiți produsul în mod regulat. Preț: 15 lei/cutie, 5 flacoane de 35 ml www.blumenonli­ne.ro

 ??  ??

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania