Ioana

Când rațiunea primează

-

Începutul toamnei îndeamnă la prudență, pentru a parcurge cu pași mici și siguri fiecare etapă din sfera sentimenta­lă sau profesiona­lă. Vom avea parte de satisfacți­i atunci când sarcinile vor fi îndeplinit­e exemplar.

BERBEC

21 mart.-20 apr.

Ai ocazia să-i pui partenerul­ui la încercare loialitate­a, având nevoie de ajutor din partea lui. Dacă se va eschiva, este clar că nu te poți baza pe el. Există șansa unei călătorii mult visate.

RAC

22 iun.-22 iul. Partenerul te rănește și îți produce decepții majore, dar ești capabilă să ierți și să treci cu vederea doar de dragul lui. Este o perioadă în care poți da piept cu confruntăr­i aprinse.

BALANȚĂ

23 sept.-22 oct.

O petrecere alături de partenerul tău este posibilă în primele zile ale lunii. Profesiona­l, nu te avânta acum în direcții noi, ci ocupă-te de activități­le deja începute.

CAPRICORN

22 dec.-19 ian.

Crizele de gelozie și posesivita­te nu sunt excluse, deoarece nu ești sigură pe poziția ta în cuplu. Ești detașată de orice problemă de serviciu, fiind cu gândul în altă parte.

TAUR

21 apr.-21 mai

Resimți singurătat­ea ca pe o povară la început de toamnă. O călătorie e posibilă, dar poate conține momente neplăcute pe parcurs. Pot să apară schimbări benefice în plan salarial.

LEU

23 iul.-22 aug.

Ești atrasă de escapade sentimenta­le și îți pui în valoare calitățile de seducătoar­e. Ai mai mult curaj ca oricând și faci curte persoanei care te atrage.

SCORPION

23 oct.-21 nov.

Te-ai putea îndrăgosti de o persoană care va juca un rol major în viața ta de-acum înainte și nu va rămâne o simplă întâlnire, ci poate deveni partenerul mult visat.

VĂRSĂTOR

20 ian.-18 febr.

Cel pe care îl iubești îți va da motive de dezamăgire și pe moment ești complet debusolată. Începi totuși luna stăpână pe forțele tale, cu mari planuri de viitor.

GEMENI

22 mai-21 iun.

Faceți împreună planuri de viitor, iar când vă investiți banii împreună e un semn că aveți de gând să mergeți pe același drum. Ești primită în casele celor dragi cu brațele deschise.

FECIOARĂ

23 aug.-22 sept.

Poți trece printr-o relație platonică, neîmpărtăș­ită sau puternic blocată de diverse piedici, care nu te vor lăsa să te apropii mai mult. Profesiona­l, începi toamna cu bine.

SĂGETĂTOR

22 nov.-21 dec.

Relațiile care se nasc acum nu prea au sorți de izbândă pe viitor, deci ar putea rămâne simple flirturi. Există o tensiune la serviciu din cauza unor evenimente.

PEȘTI

19 febr.-20 mart.

Ești îndrăgosti­tă de o persoană care ți-a furat mințile. Exprimă-ți sentimente­le deschis, la vedere, cu vorbe cât mai convingăto­are. Te-ar tenta o schimbare.

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania