Ioana

Power flower

-

Reușesc să mă bucur întotdeaun­a de a doua pasiune a mea: călătoriil­e.

Sunt mereu cu valiza în mână, dintrun oraș în altul, fie pentru o colaborare, fie pentru inspirație ori doar din plăcere.

Majoritate­a ținutelor mele prind momentele din viața mea în care sunt plecată de acasă. Și tocmai de aceea încerc să mă bucur și să trăiesc la maximum toate aceste realizări.

FUSTELE MIDI, ORICÂND ÎN TREND

Cum știți deja, eu iubesc fustele midi și a trecut ceva vreme de când nu le-am mai îmbrăcat. Îmi lipseau atât de muuult! Așa că m-am întors cu o ținută de sezon. Nu am făcut poze cu toate combinații­le create în fața oglinzii, dar am să vă scriu aici cum puteți purta fusta când afară e rece: înlocuiți această bluziță din poze cu un pulover sau o cămașă de aceeași culoare.

Dacă nu, combinați fusta cu un pulover/cămașă de culoare albă, verde, roz sau o nuanță prezentă pe fusta pe care o aveți voi. Este într-adevăr foarte ușor să îmbrăcați toamna astfel de fuste și, în plus, veți fi mereu șic.

TRENCIUL POATE FI PIESĂ DE BAZĂ

Dacă ai un blog de modă sau vrei să recomanzi unul, scrie-ne pe adresa revista_ioana@burda.ro.

Am asortat ținuta cu un trenci în culoare neutră, care poate fi purtat și cu un tricou alb, blugi și adidași, pentru o tinuță sporty chic, sau cu o pereche de pantaloni din piele și sandale cu toc înalt, pentru un look mai elegant.

 ??  ?? Trenciul poate fi transforma­t într-o piesă de rezistență în această toamnă.
Trenciul poate fi transforma­t într-o piesă de rezistență în această toamnă.
 ??  ?? Fusta midi este foarte ușor de asortat.
Fusta midi este foarte ușor de asortat.

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania