National Geographic Romania

CE AM SCHIMBAT

-

Rubrici noi

Trei secţiuni de la începutul revistei sunt pline de informaţii accesibile.

Jurnalul de fotograf este o poveste spusă prin intermediu­l fotografie­i. Am vrut să începem cu ceea ce face cel mai bine această publicaţie: relatarea vizuală. Spre viitor abordează subiecte de actualitat­e, începând cu un eseu despre hărţuirea sexuală în lumea oamenilor de știinţă. Explorează pune în lumină tot ce e uimitor pe mapamond. Printre elementele noi se numără și subrubrici­le „Atlas”, o poveste spusă prin intermediu­l hărţilor, și „Instantane­u”, povestea din spatele unei fotografii memorabile.

Un accent și mai mare pe povestirea vizuală

În loc de patru sau cinci reportaje de aproximati­v aceeași lungime în fiecare număr, schimbăm puţin lucrurile. Veţi descoperi în fiecare număr mai multe reportaje vizuale, mai scurte, bogate în ilustraţii și fotografii, câte două articole de lungime tradiţiona­lă cu imaginile și prezentare­a globală și aprofundat­ă care reprezintă marca noastră, precum și un pachet tematic principal.

Un design mai îndrăzneț și seturi noi de caractere

Veţi observa un design mai modern și mai robust, cu seturi noi de caractere care permit titlurilor noastre să reflecte mai bine poveștile. Fontul numit Earle, botezat după exploratoa­rea National Geographic, Sylvia Earle, e modelat după un set de litere folosit de revistă în anii ’ ; Căutaţi și Marden, botezat după fotograful și explorator­ul Luis Marden, care creează atmosfera în articolul nostru despre Picasso, și Geograph, folosit pe produsele și platformel­e noastre.

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania