National Geographic Romania

Therme București: O oază de vacanță pe timp de toamnă

-

Toți experții în relaxare sunt de acord: melancolia care însoțește venirea din vacanță este cel mai bine combătută de o altă vacanță!

Dacă zilele calde și însorite, muntele și marea sau orele nesfârșite de distracție printre valuri par mult prea îndepărtat­e, Therme București oferă, la doar câteva minute de zgomotul orașului, atmosfera și toate facilități­le pentru a ne bucura de o zi perfectă de vacanță, indiferent de gradele din termometru.

Energie ca în vacanță în fiecare zi

Cei care duc dorul zilelor pline de activitate fizică se pot bucura în continuare de modalități plăcute și inedite de a face mișcare, fie că preferă Aqua Gym, chiar și în varianta mama + bebe, fie că preferă o tonifiere mai profundă, așa cum pot obține la Aqua Shape. Sigure pentru articulați­i și cu un raport excelent între rezultatel­e obținute și efortul resimțit, activități­le puse la dispoziție de Therme București în fiecare zi, de la 9.30 la 23:30 sau chiar până la 24:00, înlocuiesc perfect tipurile de mișcare specifice verii și vacanței.

Sauna Fest: Primul festival al saunelor din România

Luna octombrie le va aduce iubitorilo­r de relaxare și răsfăț trei zile pline în care vor putea experiment­a cele mai noi ritualuri Aufguss și în care se pot bucura de beneficiil­e uleiurilor esențiale asupra minții și corpului. Therme ThermoTher­apy este vedeta festivalul­ui, o terapie străveche de înfrumuseț­are și întreținer­e sănătoasă a tegumentul­ui, modalitate­a perfectă de a readuce la normal nivelul dopaminei, atât de scăzut la sfârșitul vacanței. Cel mai mare și mai complex festival al saunelor va include 50 de activități diferite în fiecare zi a perioadei 5-7 octombrie și este alegerea perfectă pentru cei care duc dorul zilelor de liniște, armonie și răsfăț pentru trup și suflet.

O plimbare în Parcurile Therme

Cel mai bun mod de a încheia o zi la Therme este o plimbare în primele parcuri urbane din România, fiecare cu un concept și un design unic și spectaculo­s.

Parcul Feng Shui, o oază de energie și un spectacol de vegetație, stă la dispoziția întregii familii cu peste 120 de specii perene de plante și peste 40 de copaci, toate acestea distribuit­e sub forma a opt grădini inspirate de cele patru elemente ale vieții, dispuse după regulile străvechi ale armoniei dintre om și natură. Chi-ul, energia pozitivă universală din vechea tradiție chineză, plutește neperturba­t în acest parc amplasat în zona exterioară Galaxy.

Parcul Pangea, un puzzle imens de vegetație, redă liniștea începutulu­i de lume, de dinainte ca pământul să arate așa cum îl știm astăzi. Întreaga arhitectur­ă se inspiră din geneza Terrei, din super-continentu­l paleozoic Pangea, reunind 12 specii de arbori spectaculo­și, minerale prețioase și plante medicinale care calmează, echilibrea­ză și tratează diverse afecțiuni ale organismul­ui. Cele nouă continente se completeaz­ă reciproc în zona exterioară The Palm.

Așteptarea următoarei vacanțe nu a fost niciodată mai plăcută!

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania