Practic Idei

Platou la înălțime

- @ Anca Elena Voicu, Ploieşti

Așa că mi-a venit ideea să mi-l fac singură, ajutată de tata. Am reciclat cu această ocazie câteva obiecte vechi: o cupă de îngheţată, pe care am folosit-o pe post de picior, iar platoul în sine este o farfurie veche de la un cuptor cu microunde care s-a stricat și de la care am recuperat câte ceva. Important: această farfurie este din sticlă și rezistă la temperatur­i ridicate.

MATERIALEL­E NECESARE

Am avut nevoie de următoarel­e materiale:

• farfurie mare de sticlă (recuperată de la cuptorul cu microunde),

• cupă de îngheţată (de la un set mai vechi),

• silicon pentru geamuri (în plus, e și transparen­t) sau un pistol de lipit.

CUM AM PROCEDAT

Am așezat cupa de îngheţată pe dosul farfuriei de sticlă, cu grijă, astfel încât să o centrez. După ce am făcut semne pentru a marca locul potrivit, am lipit-o cu un silicon transparen­t care aderă la geamuri. Siliconul pe care l-am folosit eu costă aproximati­v 10 lei și se găsește ușor în magazinele de bricolaj. L-am lăsat la uscat 24 de ore. Se usucă mai greu… Apoi suportul a fost gata de utilizare. Este simplu, elegant și practic. Sper să vă placă și vouă!

Vă doresc o primăvară frumoasă și multe idei ingenioase de reciclare!

 ??  ?? Dacă ai nevoie de un suport mai mare pentru miniprăjit­uri, fructe, poți face încă unu-două etaje, tot din farfurii și cupe sau pahare.
Dacă ai nevoie de un suport mai mare pentru miniprăjit­uri, fructe, poți face încă unu-două etaje, tot din farfurii și cupe sau pahare.
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania