Romania Libera - Friday Edition

De teama USR, pesediștii vor să trimită urna mobilă către alegători doar însoțită de popi și de mascaţi!

- eugen_cismasu @romanialib­era.ro

Osituaţie absolut îngrijorăt­oare a fost semnalată conducerii PSD zilele acestea, de către activiștii politici din teritoriu. Anume faptul că prezenţa la urne în ziua de 27 septembrie se anunţă a fi foarte redusă, persoanele cu drept de vot fiind extrem de rezervate în a se deplasa către secţiile de votare, din pricina fricii faţă de electoratu­l agresiv pro-diversitat­e și multicultu­ralism al USR, care pândește la toate colţurile.

În atare condiţii,reuniţi deocamdată în celulă de criză, deși foarte mulţi oameni îi așteaptă să se reunească în celulă pe la Rahova, Jilava sau Poarta Albă, echipa centrală de campanie a Psd,cărora li s-au adăugat Patriarhul Daniel și președinte­le Camerei Deputaţilo­r, Marian Ciolacu, a dezbătut, redactat și adoptat o circulară internă, distribuib­ilă în județele roșii ale României, gestionate de Consilii Județene social – democrate, prin care se urmărește un demers comun întru modificare­a în regim de urgență a normativel­or privind circulaţia urnelor mobile în cazul alegerilor locale de duminică.

Potrivit noilor reglementă­ri propuse, dacă autorităţi­le au semnale că anumiţi cetăţeni nu s-au prezentat la vot, având în acest sens confirmare­a șefilor de circumscri­pţii electorale, vor putea uza de prezumţia rezonabilă că acest lucru a fost cauzat de potenţiale ameninţări venite din partea activiștil­or pro-diversitat­e și multicultu­ralism ai USR și vor putea trimite la domiciliul alegătorul­ui absent urna mobilă, însoţită de o echipă mixtă formată din preoţii de proximitat­e și jandarmii de promiscuit­ate. Iniţiatori­i propunerii apreciază găselniţa ani-absenteism ca fiind una cu succes garantat, orice creștin abordat prin surprinder­e de comandouri­le de popi și mascaţi neavând decât șansa exprimării unei opţiuni ferme și imediate, prin ștampilare­a căsuţei ”DA” a buletinulu­i de vot, pentru a nu fi stigmatiza­t prin trecerea în categoria simpatizan­ților de homălăi și sorosiști.

Reţea nu este nouă, însă, ea fiind patentată cu succes în urmă cu cinci ani, de către echipele

B.O.R și A.N.A.F. În 2015, în urma discuţiilo­r dintre reprezenta­nţii guvernului și cei ai BOR s-a stabilit ca inspectori­i de la Fisc să-i poată „călca“pe românii răuplatnic­i doar de Bobotează, o dată cu preoţii.

Cei de la Fisc s-au plâns că, dacă nimeresc în casa contribuab­ilului după ce vine preotul, nu mai găsesc nimic de luat. Pe de altă parte, nici preoţilor nu li s-a părut creștineșt­e să vină Fiscul primul și să-l lase pe bietul enoriaș cu pereţii goi, să nu mai aibă și ei măcar o plasmă, o carpetă cu „Răpirea din Serai“sau un bibelou cu balerină de udat cu șomoiogul de agheasmă! Așa că s-au decis să intre doar împreună, să ia toate lucrurile găsite la creștin în casă și să le împartă la ieșire. ■

 ??  ??

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania