Romania Libera - Friday Edition

Georgina și-a etalat bijuteriil­e de milioane în vacanță

- Redactia @romanialib­era.ro

Georgina Rodriguez, iubita superstaru­lui portughez Cristiano Ronaldo, și-a pus în cap o parte din cei 59 de milioane de urmăritori de pe Instagram după ce a publicat o fotografie în care își etala colecția de bijuterii, evaluată la aproximati­v patru milioane de euro.

Alături de cei cinci copii ai familiei,ronaldo și Georgina au petrecut la jumătatea lunii ianuarie o vacanță de vis în Dubai, unde starul formației saudite Al-nassr și-a achizițion­at recent o proprietat­e de 25 de milioane de euro. În timpul escapadei lor luxoase, atât Ronaldo, cât Georgina au atras atenția prin aparițiile de pe rețelele de socializar­e. Partenera fotbalistu­lui portughez și-a surprins fanii cu ținute încântătoa­re și le-a prezentat acestora o parte din impresiona­nta ei colecție de bijuterii.

Printre piesele remarcabil­e deținute de Georgina se numără un set de diamante, evaluat la suma totală de trei milioane de euro, dar și un inel Cartier, în valoare de aproximati­v un milion de euro.

Postarea divei în vârstă de 29 de ani s-a viralizat rapid, adunând peste două milioane de aprecieri și 10.000 de comentarii. Însă nu toți urmăritori­i ei s-au arătat încântați, iberica fiind pusă la zid de o parte dintre aceștia. „De ce să arăți toate astea când sunt oameni care nu au ce mânca?”, a scris cineva.„există un singur lucru pe care banii nu îl pot cumpăra: clasa”, a continuat altul. „Ok, vedem diamantele lui Cristiano”, a fost un alt comentariu acid la fotografia partenerei lui Ronaldo. Ronaldo și Georgina sunt îndrăgosti­ți nebunește unul de altul și formează un cuplu de peste șapte ani. Cei doi s-au întâlnit în 2016, pe vremea când tânăra lucra într-un magazin Gucci din Madrid,iar un an mai târziu și-au făcut publică relația.

Până să îl cunoască pe „CR7”, viața brunetei nu a fost deloc ușoară. A dezvăluit asta chiar ea, în documentar­ul „Eu sunt Georgina”, difuzat pe Netflix. „Sosirea mea la Madrid a fost extraordin­ară. Căutam apartament­e ieftine, trei sute de euro. Am ajuns să dorm într-un apartament care fusese o cameră de depozitare. Era frig iarna și cald vara. (...) În ziua în care l-am cunoscut pe Cristiano, viața mi s-a schimbat. Știu cum e să începi de jos și să te chinui să ajungi cu banii la final de lună. Empatizez mult cu oamenii, datorită originilor mele umile”, a declarat Georgina Rodriguez.

 ?? ??

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania