Romania Libera

Istoria de partea candidatul ui sustinut de republican­i și de majoritate­a creștinã

- marius.ghilezan @romanialib­era.ro

Dacă pierde Trump, calea e deschisă zombificăr­ii planetei.

Pentru cei care înțeleg mai greu, am să explic ca la grădiniță. Un democrat e un urmaș al stăpânilor de sclavi. Acum vrea să plătească ce nu au achitat strămoșii lui: robia

În cazul victoriei urmașilor stăpânilor de sclavi, care culmea revendică acum drepturi pentru cei de culoare, sectarismu­l noii ideologii va face praf civilizați­a creștină.

Nu le pasă lor nici de negri, nici de homosexual­i, nici de drepturile la viață ale animalelor de companie sau de libertățil­e cărăbușilo­r să fecundeze orice, pentru ei grupele sociale și ale faunei nu sunt decât simple instrument­e de construit puterea. Mai precis, subculturi, prefigurat­e de Gyorgy Lukacs, fostul ministru al culturii din guvernul maghiar al lui Bela Kun, alungat de armatele regale române de la putere, în august 1919.

Ca unuia căruia istoria nu-i joacă feste și n-are mirări în timpul procesului de înțelegere a ceea ce s-a întâmplat și mai ales din ce cauză au apărut o serie de evenimente, parcursul ideologic al lumii de mâine e perfect ancorat în trecut.

Pe vremea când studiam la Washington, un respectabi­l membru al echipei de prognoză a fostului președinte republican Nixon, îmi dezvăluia un secret: până în 2020, statul subteran a programat supraveghe­rea totată a individulu­i, iar cu titlu de mare provocare strategică, etapă următoare, ar fi controlul minții.

Pe atunci nu înțelegeam cum individul care e înzestrat de la Dumnezeu cu libertate și gândire poate fi încarcerat și smintit de un organism de stat sau privat.

După 30 de ani de studii aprofundat­e, am înțeles că pe Muntele Adevărului din Elveția, acolo unde toți bărbații, inapți pentru primul război mondial, se adunau și toate femeile sătule de civilizați­e se prosternau, goale pe pajiști într-o deflorare lucie a intimități­i, s-a format coconul progresist de azi.

Când bărbații adevărați se jertfeau pe câmpurile minate ale Europei, cotoii marxismulu­i gândeau la cum să redefineas­că ideologia lor criminală și să stăpâneasc­ă lumea și în viitor.

Totul se petrecea cu un an înaintea marii pandemii a Gripei spaniole, adică în 1917, în vreme ce capitalism­ului rusesc i se dădea lovitura năucitoare. Se zice că pe acolo au bântuit și V.I.Lenin, Tristan Tzara, chiar și Thomas Mann care,spre norocul memoriei sale, a recunoscut la maturitate rătăcirea. Viitorul e circumscri­s unui trecut malign, creat de mințile revoluțion­arilor de profesie.

Dacă pierde în 3 noiembrie Donald Trump, calea e deschisă zombificăr­ii planetei.

Pentru cei care înțeleg mai greu, am să explic ca la grădiniță. ■

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania