Romania Libera

Sofya, rugată de fani să revină pe teren

- Redactia @romanialib­era.ro

De la tenis la modeling e doar un pas! După acest principiu a mers și Sofya Zhuk, fostă campioană la Wimbledon în proba de junioare. Frumoasa rusoaică locuiește acum în Miami, Florida, și își etalează corpul perfect pe Instagram, unde a reușit să câștige admirația a aproape 60 de mii de urmăritori, care nu se mai satură de pozele sexy ale acesteia.

De curând, Sofya a postat un scurt videoclip pe platforma de socializar­e în care își ajustează senzual un bikini înflorat, ceea ce a provocat rumoare între fani. Unii au sărit cu obișnuitel­e laude și emoticoane cu inimi, în timp ce alții și-au exprimat dezamăgire­a că nu o mai văd pe rusoaică pe terenul de tenis. Celor din urmă, Sofya le-a răspuns că nu a jucat tenis de mai mult de un an, de la primul tur al calificări­lor pentru Wimbledon 2019, în care a fost învinsă în trei seturi de Varvara Lepchenko.

În vârstă de doar 20 de ani, Zhuk a trebuit să se retragă complet din lumea sportului alb din cauza unei leziuni cronice la spate. „Am făcut RMN-uri care au arătat că fermitatea coloanei mele vertebrale este echivalent­ă cu cea a unui om de 50 sau 60 de ani”, a declarat aceasta.

Sofya s-a orientat între timp spre modeling, dar a spus că ar vrea să revină la sport într-o formă sau alta, chiar dacă nu poate juca. ■

 ??  ??

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania