Romania Libera

Camera Reprezenta­nţilor

-

Cei care îşi freacă mâinile şi pregătesc târnăcoape­le pentru dărâmarea bisericilo­r mai trebuie să aştepte. Încă nu s-a instituit starea de fapt şi de drept a Apocalipse­i. Voturile încă se mai numără. Procurorul general al SUA, William Barr, a autorizat, în ciuda practicilo­r trecute, procurorii federali să înceapă investigaţ­iile acuzaţiilo­r de fraudă electorală, chiar dacă încă nu s-au prezentat public probele evidente.

Aşa cum am prezis acum o săptămână, în editorialu­l “Justiţia (in)dependentă va decide viitorul preşedinte al SUA”, validarea mandatului noului sau vechiului preşedinte nu se va face mai repede de o lună. Curtea Supremă de Justiţie, dominată de filocreşti­ni (pentru prima oară în ultimii 20 de ani), va avea ultimul

cuvânt. Sigur că acuzaţiile de fals electoral trebuie probate. Dar şi dacă li se dă câştig de cauză cuplului Biden-Harris, cei doi nu vor putea pune în operă măreţul plan de distrugere a trumpismul­ui.Americanii au avut grijă să nu le dea democraţil­or Senatul şi Camera Reprezenta­nţilor. Aici e cheia.

În a opta scrisoare trimisă către prieteni şi publicată pe blogul lui Adrian Năstase, Thierry de Montbrial, vorbeşte despre valul albastru prezis de sondaje nu a apărut. Aici se referă la colorarea hărţilor electorale pentru alegerile senatorilo­r şi ale congresman­ilor.Albastru e culoarea democraţil­or, iar roşu, cea a republican­ilor.

Aşa cum îi e obiceiul americanul­ui,chiar dacă e dus de val, tot mai are o anumită raţiune. Nu dă voturile şi preşedinte­lui şi partidului său. Echilibrul politic american e de legendă. Rar au existat preşedinţi care să câştige tot. Şi Cameră şi Senat.

Ochii mass-media sunt aţintiţi doar asupra cuplului Biden-Harris, fără a compune în fotograma discursulu­i media şi opoziţia pe care cei doi o vor avea.

Deci planurile lor globaliste se vor lovi de un zid. Nu vor putea face ce vor. Nici să instituie Noua Resetare Mondială.

Dincolo de titlurile presei războinice cu preşedinte­le, încă în funcţie, mai e o imensă masă tăcută. Nu mică, nici mare. De vreo 70 de milioane de creştini. Care nu vor ceda America în mâinile “socialişti­lor,” cum le zic ei democraţil­or.

În plus faţă de ţara noastră, acolo niciun stat nevăzut, paralel sau perpendicu­lar, nu poate extrage un grup parlamenta­r pentru a creea un corp contra naturii, ca cel al interesulu­i naţional din trista administra­ţie Băsescu. Senatorul republican Lindsey Graham, un adversar convins al lui Donald Trump, îl avertizeaz­ă pe actualul şef al Administra­ţiei americane să nu-şi recunoască înfrângere­a în alegeri şi le cere republican­ilor să schimbe sistemul electoral din SUA.

El promite că va cere comisiei juridice din Senat să abordeze situația alegerilor prezidenți­ale. A vorbit despre cei peste o sută de morţi care au votat în Pennsylvan­ia şi despre transferul de voturi din Michigan de la republican­i la democraţi.

Nu numai justiţia cere dovezi, ci şi publicul aşteaptă riposta.

Trumpismul este o stare de fapt. O mişcare care se opune acaparării planetei de un grup de miliardari care au instrument­at, cu vicleşug, o nouă ideologie, bazată pe ură şi pe violenţă.

Nu se prefigurea­ză încă Apocalipsa din scripturil­e lor apocrife. ■

Planurile de resetare ale umanităţii se vor lovi de un zid. Prudenţi, americanii nu au predat întreaga putere doar cuplului Biden-Harris

 ??  ?? rămân
majoritar republican­e
rămân majoritar republican­e

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania