Romania Libera

Le fac securicilo­r

-

fost președinte, noi vă dăm vieți, voi ne dați gloanțe. În ce țară din lume, sănătatea nu ține de siguranța națională? Securicii umplu administra­țiile,nu și spitalele, acolo unde ar fi mai mare nevoie de ei, decât pe frontul politic. Dar cine să le taie maul, când de la Șahinșah în jos toți sunt în regim de colaborare? Revenind la narativele de diversiune, acestea au fost degrabă demontate și dovedite ca mincinoase. Dar răul era deja făcut.

Serviciile secrete au un imens aparat de propagandă,fiind asistate de ferme de troli,când intră în spațiul public simți forța taifunului.

Numai un naiv poate crede că asaltul online-ului cu fake-news-uri guvernamen­tale e realizat pe căi naturale. Fără inteligenț­a artificial­ă, nu s-ar rostogoli atât de rapid răul.

Dar lumea admite minciunile oficiale, din confort de atitudine. Complexul dependențe­i de narcoticul administra­t, ani de an, batjocorit­or poreclit plăcuța suedeză, face pe mulți să refuze evidența.

Un popor hrănit cu minciunele guvernamen­tale, supraveghe­at de un sistem de securitate imens, gras plătit,și care acceptă,din vocația supunerii orice atac grosolan asupra adevărului, nu e sănătos mintal. Odată securiștii ne-au asigurat moartea. Acum, ei cică asigură viața. Proba competențe­i au dat-o la Neamț. Dar cine să-i amendeze și să-i pună la colț? Niciodată inferiorii în grad.

Dezastrul în sănătate e asigurat de managerii colaborați­oniști, cei care doar hrănesc junta de pradă a firmelor acoperite.

Cine să aibă grijă de sănătatea românilor, când ei sunt preocupați de cum să dijmuie sistemul sanitar și cum să ia un comision gras din privatizar­e Casei, unde se strâng banii pentru sănătate ai românilor ■

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania