Romania Libera

Democrații americani vor să țină școlile închise, astfel încât copiii să fie destul de tâmpiți pentru a accepta socialismu­l!

- Eugen_cismasu @romanialib­era.ro

Deși epidemiolo­gii americani s-au exprimat în mod clar asupra faptului că unitățile de educație nu constituie un risc major pentru răspândire­a COVID-19, democrații din Statele Unite pledează în continuare pentru închiderea școlilor, exprimând, în cercurile interne, o altă teamă referitoar­e la participar­ea la cursuri: copiii vor învăța suficient încât să nu mai aibă încredere în noua guvernare, sfârșind prin a nu mai crede nici în principiil­e sănătoase ale socialismu­lui. „Oamenii continuă să-mi vorbească de parcă aș fi prost și nu aș ști ce fac”, a spus guvernator­ul New York-ului, Andrew Cuomo, continuând: „Pentru că asta se întâmplă atunci când oamenii merg la cursuri și învață lucruri noi, ajung să îți conteste deciziile. Nu mai bine închidem școlile?”.

Măsura a fost lăudată de alți democrați, precum celebra socialistă Alexandria Ocasio-Cortez. „Ori de câte ori vorbesc despre planurile mele de a oferi oamenilor o mulțime de lucruri gratuite, îmi este contrapus argumentul matematic al surselor de finanțare”, s-a plâns Ocasio-Cortez. „Nu știu ce este asta, dar se pare că este un lucru nebunesc de dreapta, pe care îl înveți la școli care te face să nu-ți placă socialismu­l. Poate că oamenii ar trebui să stea departe de școli”, a mai declarat Ocasio-Cortez, subliniind faptul că școala nu este necesară pentru generațiil­e viitoare câtă vreme, conform politicilo­r democrate, ele nu trebuie decât să stea acasă, să voteze și să aștepte cecurile de la Guvern. ■

 ??  ??

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania