Romania Libera

Dinamo, înfrângere în Cupa EHF

-

Echipa de handbal masculin Dinamo București continuă seria evoluțiilo­r oscilante din acest sezon al EHF European League. Alb-roșii au pierdut cu scorul de 33 la 29 pe terenul celor de la Fuchse Berlin și se află în afara locurilor care duc în optimile de finală ale competiție­i. Gazdele au dominat prima repriză și au intrat la cabine cu un avans de trei goluri, 15-12. În repriza secundă, bucureșten­ii au redus diferenţa la un moment dat la un singur gol, 19-18 și 2019 pentru Fuchse, care apoi s-au desprins la 26-21. Dinamo a revenit din nou, la 26-24, dar nemții au dus rapid scorul la 31-25, câștigând în cele din urmă cu 33-29. După acest meci, „dulăii” rămân pe penultimul loc în clasamentu­l grupei, cu doar 2 puncte. Dinamo își poate lua însă revanșa pe 8 decembrie,când Fuchse se vine la București pentru partida retur.

Jucătorul spaniol de tenis Enrique Lopez Perez a primit o suspendare de opt ani pentru trucarea unor partide în trei turnee diferite desfășurat­e în 2017.

Mi s-a întâmplat să joc atât de prost încât singurul lucru pe care mi-l doream era să ies afară, să fug de pe teren, jucam rușinos, mă simțeam neputincio­asă”

SIMONA HALEP

 ??  ??

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania