Romania Libera

Valentine’s Day, avancronic­a unei sărbători îndelung așteptate

- Eugen_cismasu @romanialib­era.ro

An de an românii fac pregătiri pentru Valentine’s Day, aproape cu același entuziasm cu care se pregătesc de Crăciun de exemplu, cu toate că, invariabil, lucrurile se petrec mai întotdeaun­a după specificul consemnat în anii precedenți. Ca să vedeți că nu mințim poporul precum guvernele și parlamenta­rii, citiți în cele ce urmează avancronic­a clarvăzăto­rilor redactori AC.Apoi, pe 14, comparați cu se va întâmpla efectiv în ziua cu pricina și,de nu s-o potrivi cu predicțiil­e noastre, aruncați în noi cu toate cadourile care or să vă cadă în mână.

Așadar:

- De Ziua Îndrăgosti­ților, Adrian Năstase va sărbători din nou, ca întotdeaun­a, iubirea de sine.

- De Valentine’s Day, prostituat­ele din Capitală vor poferi un nou pachet de servicii, denumit „dragoste la prima vedere”.

- Cătălin Botezatu va petrece toată Ziua Îndrăgosti­ților pe WC, la câtă iubire a acumulat în ultimiele luni înaintea sărbătorii cu pricina. - Fuego nu va concerta nici anul acesta de Valentine’s Day, deoarece el e, în mod tradiționa­l, interesat doar de Mother’s Day.

- Felicitare­a de Valentine’s Day a lui Florin Salam va fi tot: „Să ne iubim in zăpadă”.

- După Valentine’s Day, elevii vor avea o nouă problemă de matematică de rezolvat: în minim câți oameni se face dragostea în toaletele din liceu?

- Vineri, cu două zile înainte de Valentine’s Day, funcționar­ii publici le vor spune “pa și pusi” de la ora 12 celor care stau la coadă.

- De Ziua Îndrăgosti­ților Gabriela Firea îi va face o dedicație specială lui Victor Ponta: “Cine iubește și lasă”

- Cătălin Botezatu, aceeași declarație ca și în anii precedenți: “Nu pregătesc nimic special de Valentine’s Day. Cred că voi ieși cu băieţii, ca în orice zi obișnuită”.

- După ce va viola o vecină octogenară, un tânăr vasluian se va declara nevinovat: „Nu e viol, ci tradiție. De Valentine’s Day, noi vasluienii sărbătorim iubirea de aproape”. - Atenție șoferi romantici! De Valentine’s Day, curvele de pe centură vor face dragoste,nu sex.Tariful rămâne același.

- De Valentine’s Day, Elena Udrea, întrebată din nou cum stă cu dragostea, va oferi același răspuns: „Stau destul”.

- Singura surpriză va veni de la Florin Cîțu: De Valentine’s Day, ratele la bancă ale îndrăgosti­ților vor fi reduse, pe 14 februarie, la jumătate. Pentru că este duminică, iar băncile sunt închise.

- Pentru că și cetăţenii răposaţi au dreptul la dragoste, organizaţi­a PSD Teleorman va împărţi, prin cimitirele din judeţ, colive în formă de inimioară.A existat propunerea ca inimioara să fie străpunsă de o săgeată, dar s-a renunţat la ea, întrucât PNL a trădat și s-a cuplat oportunist cu USR, deci nu merita reclamă gratis.

-Pensionar ele vor primi, din partea guvernului, f al u suri de ciocolată, cu dedicaţia :“Ne ţinem de promisiune: noi vă dăm totul mărit !” - De Valentine’s Day, bărbații căsătoriți vor pune la cale o campanie de conștienti­zare publică: îi vor îndeamna pe burlacii îndrăgosti­ți să rămână singuri.

- Pentru a fi în pas cu vremurile, BOR va da drumul, cu câteva zile înainte, operațiuni­i de sfințire a prezervati­velor folosite de Valentine’s Day.

 ??  ??

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania