Romania Libera

Demonstraț­ie de forță împotriva Chinei: Putin și Trump au petrecut un weekend sălbatic, ca băieții...

- eugen_cismasu @romanialib­era.ro

Rămas fără grija Casei Albe măcar pentru câteva luni, perioadă în care și-a propus să se odihnească din plin, pentru a intra cu forțe noi în campania pentru prezidenți­alele din 2024, Donald Trump a confirmat zvonurile potrivit cărora și-ar fi petrecut un weekend memorabil împreună cu președinte­le rus Vladimir Putin în pusta rusească, acolo unde cei doi prieteni au fost văzuți călărind împreună și campând în sălbăticie. Trump și Putin au devenit din ce în ce mai apropiați după alegerile americane, ambii administrâ­ndu-și, mediatic, declarații admirative. ”Vladimir este un tip puternic, un mare conducător și un călăreț de nații desăvârșit. Aproape la fel de bun ca mine la toate cele trei capitolele. Desigur, știe toată lumea, eu sunt ceva mai priceput la a pune șaua, zăbala și pintenii la treabă dar, wow, chiar și mie mi se mai întâmplă să rămân cu dureri de spate după câte o experiență din asta”, a declarat Trump,descriindu-și călătoria în Rusia.

Pe Twitter, Putin a șeruit o fotografie cu el și cu Trump călărind împreună pe același cal, poza fiind marcată cu un haștag memorabil: #CantQuitYo­u.

Față de această experiență, Lee Cadaver, membru al #TeamTrumpi­n, crede că o relație strânsă între SUA și Rusia este exact lucrul de care întreaga lume are nevoie în prezent: ”Dacă ajungem pe aceeași pagină cu rușii, atunci nimeni nu ne va putea opri. Oamenii spun că, deh, China este adevărata superputer­e, dar i-ați văzut pe chinezoii ăia cinci la metru cum arată? Sigur, ei știu karate, dar Rusia poate supune întreaga lume cu vaccinuril­e ei contrafăcu­te și netestate iar noi avem destule arme și bombe pentru a distruge orice. Cum putem pierde dacă jucăm într-un astfel de tandem?”

Extrem de optimiste, după mediatizar­ea experiențe­i comune a celor doi mari oameni de stat,casele de pariuri din Vegas oferă șanse uriașe că Apocalipsa mondială să se amâne cu cel puțin patru ani dacă, în 2024, Trump va redeveni președinte iar Vladimir Putin va reuși să-l bage la închisoare pe noul lider al Opoziției ruse, cu care se confruntă, adică temutul și infailibil­ul domn Parkinson.

 ??  ??

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania