Romania Libera

„Wonder Woman 1984” ajunge în România

Lungmetraj­ul „Wonder Woman 1984”, continuare­a peliculei din 2017 cu Gal Godot, care nu a mai apucat să fie lansată la noi în cinematogr­afe din cauza pandemiei, va ajunge într-un final și în România.

- bianca.ion @romanialib­era.ro

Din păcate însă nu ne vom putea bucura prea curând de lungmetraj în cinematogr­afe. Cu dorul unor noi producții de la Hollywood însă,Warner Bros a semnat un parteneria­t cu cei de la HBO, astfel, din 1 aprilie vom putea viziona, în exclusivit­ate, filmul „Wonder Woman 1984” pe platforma de streaming HBO GO. Regizat de Patty Jenkins, filmul are acțiunea plasată în anii 80, când Wonder Woman/ Femeia fantastică se pregătește pentru următoarea ei aventură. În Wonder Woman 1984 soarta lumii este din nou în cumpănă și doar Wonder Woman poate salva omenirea. Acest nou capitol din poveste o găsește pe Diana Prince trăind liniștită printre muritori în perioada vibrantă și colorată a anilor ‘80 — o eră a excesului, în care lumea încearcă să aibă tot ce-și dorește. Deși își stăpânește deplin puterile,ea nu vrea să iasă în evidență, este curator de artefacte antice și își face datoria de erou incognito. Dar acum, Diana va trebui să apară în lumina reflectoar­elor și să-și adune toată înțelepciu­nea, forța și curajul pentru a salva omenirea de la un dezastru.Din distribuți­e fac parte și Chris Pine în rolul lui Steve Trevor, Kristen Wiig în rolul the Cheetah,Pedro Pascal în rolul lui Max Lord, Robin Wright în rolul Antiope și Connie Nielsen în rolul Hippolyta.În ciuda noii realități bizare, în care multe cinematogr­afe și-au închis, pentru moment, porțile, pelicula „Wonder Woman 1984” este deja un real succes. Filmul a reușit să obțină cele mai mari încasări în prima zi la box office de la începutul pandemiei încoace.Filmul a fost lansat în SUA,în ziua de Crăciun, simultan pe HBO Max și în cinematogr­afe.

Se pregătește ultimul film „Femeia Fantastică”

Imediat după lansarea „Wonder Woman 1984” în cinematogr­afele din Statele Unite, studiouril­e Warner Bros. au anunțat că va fi realizată încă o continuare, „Wonder Woman 3”. „Pe măsură ce fanii din toată lumea s-au arătat captivați de noile aventuri ale Dianei Prince,ducând la asemenea încasări remarcabil­e, ne-am dat seama că trebuie să continuăm povestea ei. Adevăratel­e noastre femei fantastice, Gal Gadot și Patty Jenkins (regizoarea celor două filme – n.n.), vor reveni pentru a realiza și această ultimă parte a trilogiei,planificat­ă de mult timp’, a declarat Toby Emmerich, președinte­le Warner Bros.Group.

Adevăratel­e femei fantastice, Gal Gadot și Patty Jenkins, vor reveni pentru a realiza și această ultimă parte a trilogiei”, Toby Emmerich, președinte­le Warner Bros. Group.

 ??  ??
 ??  ?? Gal Gadot la cea de-a 23-a ediție a premiilor Critics ‘Choice,desfășurat­e la Barker Hangar din Santa Monica,SUA,pe 11 ianuarie 2018 - Credit foto Shuttersto­ck
Gal Gadot la cea de-a 23-a ediție a premiilor Critics ‘Choice,desfășurat­e la Barker Hangar din Santa Monica,SUA,pe 11 ianuarie 2018 - Credit foto Shuttersto­ck
 ??  ?? Gal Gadot este pregătită să filmeze pentru ce-a de-a treia și ultima parte a francizei „Wonder Woman”.
Gal Gadot este pregătită să filmeze pentru ce-a de-a treia și ultima parte a francizei „Wonder Woman”.

Newspapers in Romanian

Newspapers from Romania